Romanian Business Leaders are încredere în România

Romanian Business Leaders are încredere în România
person Horeca
access_time_filled

Romanian Business Leaders (RBL), organizație apolitică, neguvernamentală și non-profit care oferă o platformă de acțiune și implicare socială pentru peste 1000 de antreprenori și executivi de top din mediul de business privat, a emis un comunicat de presă în care a punctat câteva aspecte importante având în vedere vremurile pe care le traversează economia românească.


„Avem încredere în economia românească. Avem încredere în companiile românești și străine, în antreprenori și corporații că vor lua măsurile necesare pentru a traversa această nouă criză globală. Stăm umăr la umăr, organizații de afaceri și confederații patronale, pentru a discuta în permanență cu Guvernul măsuri necesare pentru gestionarea situațiilor care apar, de la lanțul de aprovizionare, la cel de desfacere. Continuăm să investim în România, nu plecăm nicăieri”, se specifică în comunicat.
Totodată, organizația și-a expus încrederea în capacitatea energetică a României, în sistemul bancar românesc, în Uniunea Europeană, în NATO și capacitatea de apărare a României, dar și în români și societatea civilă.
De asemenea, RBL a atenționat despre pericolul dezinformării, a circulației informațiilor false, al fake-news-urilor.
„Trebuie să ne mobilizăm rapid cu toții: Guvern, mediu de afaceri, societate civilă și presă responsabilă. Trebuie să ne înarmăm cu toate resursele de comunicare de care dispunem pentru a contracara informațiile false care ar putea destabiliza țara noastră. Războiul informațiilor este un război greu, în care e nevoie de resurse, de profesionalism, de răbdare și de discernământ. Și e nevoie de fiecare dintre noi pentru a învinge”, se precizează în comunicat.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302