Bacolux Hotels România organizează Târg de Joburi în Eforie Nord, Herculane și Craiova

Bacolux Hotels România organizează Târg de Joburi în Eforie Nord, Herculane și Craiova
person Horeca
access_time_filled

După o lungă perioadă de pandemie, în care turismul din România a fost nevoit să renunțe la parte o parte din echipele sale sau chiar a închis locații, Bacolux Hotels România dorește să continue investițiile și dezvoltarea în echipă, să deschidă noi oportunități de joburi în locațiile sale din mai multe orașe din țară, prin organizarea unui Târg de Joburi Bacolux Hotels România. Acesta va avea loc în mai multe etape pentru fiecare locație:
CRAIOVA: 11-12 martie – Bacolux Craiovița Hotel & Events, Calea Severinului, Nr. 91.
EFORIE NORD: 16 -17 martie – Bacolux Koralio, Str. 23 august, Nr. 6.
BĂILE HERCULANE: 26 martie – Bacolux Diana Resort, Str. Complexelor, Nr. 8.
Programul pentru toate zilele de târg este între 10:00 și 17:00.

Suntem încântați că putem continua proiectul Târgul de Joburi Bacolux Hotels România cu organizarea celei de a II-a ediții și ne dorim ca acesta să devină o tradiție pentru companie, inclusiv de extindere a acesteia. Considerăm că organizarea acestui Târg de Joburi este încă un mesaj că industria ospitalității este puternică și că putem asigura o stabilitate pentru echipa noastră, reușind pe tot parcursul pandemiei să ne menținem echipa întreagă și să continuăm cu proiectele de dezvoltare a echipei precum dezvoltarea profesională, învățământ dual și alte angajamente pe care ni le-am asumat față de echipă„, a spus Laura Pătru, PR & Communication Manager, Bacolux Hotels România.


Persoanele în căutarea unui job în industria ospitalității se pot înscrie la Târgul de Joburi Bacolux Hotels România, care oferă în prezent oportunități de angajare în Eforie Nord, Herculane și Craiova, unde sunt disponibile peste 40 de posturi pentru persoane cu experiență în domeniu sau la început de drum. De exemplu, pentru poziții de management, la Bacolux Koralio în Eforie Nord se poate aplica pentru Director Operațional si F&B Manager, în locațiile din Herculane sunt disponibile posturi precum Manager Spa, Bucătar Șef, Manager Departament Tehnic, iar la sediul central Bacolux Hotels din Craiova sunt deschise posturi de Asistent Manager sau Auditor de Calitate. Există posturi și pentru cei la început de drum precum recepționer, cameristă, bucătar, ospătar, barman și multe alte poziții.
Ca un element de noutate, la această ediție a târgului interviurile se pot programa și online pentru cei care nu sunt din Eforie Nord, Herculane sau Craiova sau preferă un astfel de prim interviu.
Cei interesați se pot înregistra pentru participarea la Târgul de Joburi accesând acest link.

Despre Bacolux Hotels România

Bacolux Hotels România este un grup hotelier cu capital 100% românesc, care oferă servicii diverse pentru leisure și business, încurajând petrecerea vacanțelor în România, în locațiile din Herculane și pe litoral, sau organizarea de conferințe, evenimente și team building-uri la Herculane sau Craiova.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302