Ruuts.Travel câștigă premiul WTTC la Touristech Startup Fest 2023

Ruuts.Travel câștigă premiul WTTC la Touristech Startup Fest 2023
person Horeca
access_time_filled

Ruuts.travel, platformă pentru închirierea autorulotelor, anunță că a fost desemnată câștigătoarea prestigiosului premiu WTTC (Consiliul Mondial de Turism și Călătorie) la evenimentul Touristech Startup Fest 2023, care a avut loc recent în orașul Sevilla, Spania.

Touristech Startup Fest este un eveniment de renume ce își propune să evidențieze cele mai noi soluții din industria turismului și călătoriilor. Cu un accent primordial pe tehnologie și sustenabilitate, evenimentul a reunit antreprenori din întreaga lume, determinați să revoluționeze industria prin inovație și viziunea lor de ansamblu.

Din peste 400 de startup-uri care au aplicat, Ruuts.travel a reușit să se claseze printre cele 40 de finaliști care au avut privilegiul de a-și prezenta proiectele în fața unui juriu format din investitori, venture capitaliști și lideri ai industriei. Cu un concept inovativ și o abordare sustenabilă, Ruuts.Travel a captat atenția, Katina Moldovan, CEO – ul companiei, devenind singura femeie fondator în grupul celor nouă câștigători din acest an.

Pentru echipa Ruuts.Travel, premiul WTTC reprezintă o validare a eforturilor lor susținute și a pasiunii puse în acest proiect. Fiecare membru al echipei a adus contribuția sa unică pentru a dezvolta o platformă care să faciliteze conexiunea între proprietarii de autorulote și pasionații de natură. Ruuts.travel și-a propus să schimbe perspectiva călătoriilor, oferind o experiență autentică și sustenabilă în mijlocul naturii.

Katina Moldovan, unul dintre fondatori și CEO-ul Ruuts.travel: „Premiul WTTC reprezintă o distincție pe care o vom purta cu mândrie, fiind, cu siguranță, prima dintr-un lung șir. Suntem recunoscători și încântați că munca noastră a fost apreciată de liderii industriei de Turism și Travel. Vom continua această misiune de a oferi cele mai bune soluții pentru a satisface dorințele și nevoile pasionaților de natură și aventură, încurajând și susținând în același timp, un mod cât mai responsabil de a călători”.

Ruuts.travel își propune să continue să inoveze și să inspire, punând la dispoziție o experiență pozitivă de închiriere a autorulotelor, care să permită călătorilor să exploreze și să descopere frumusețea naturii.

Ruuts.travel este prima platformă de închirieri autorulote și rulote din estul și sud-estul Europei, cu focus pe comunitate și sustenabilitate. Misiunea Ruuts este de a oferi oricărui pasionat de călătorii oportunitatea de a experimenta #vanlife și de a se reconecta cu natura. Viziunea Ruuts este aceea de a crea cea mai mare, implicată și conectată comunitate de iubitori ai naturii și ai călătoriilor sustenabile.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302