S-a deschis Mercure Sibiu Arsenal

S-a deschis Mercure Sibiu Arsenal
person Horeca
access_time_filled

Noul Mercure Sibiu Arsenal cuprinde 121 de camere, 81 de camere twin, 30 de camere de tip Superior, 2 camere pentru persoane cu dizabilități, 5 camere Privilege și 3 suite Privilege, care oferă un sejur confortabil pentru oaspeții care călătoresc în scop de leisure sau de business. Hotelul oferă acces ușor la diversele atracții arhitecturale ale orașului. Este situat pe Bulevardul Victoriei nr. 48, peste drum de Sub Arini, cel mai îndrăgit parc al orașului.

Mercure Sibiu Arsenal a fost proiectat pentru a deveni un nucleu pentru întâlniri sociale, precum și o destinație de business. Cu o capacitate generoasă de a găzdui până la 200 de persoane în configurația de sală de bal și 250 de persoane în configurația de teatru, hotelul este un loc optim pentru petreceri private și evenimente corporative. Proprietatea include, de asemenea, 4 săli de conferință și un foaier.

Punctul central al designului hotelului este o expoziție de plăci de teracotă artizanale, fiecare dintre acestea fiind produsă și pictată de artizani pricepuți la fabrică locală. La recepție, oaspeții vor fi captivați de modele și culori, care reflectă patrimoniul locului. Podelele sunt împodobite de asemenea cu covoare decorative, țesute de artizani dintr-un oraș vecin, adăugând o notă de confort spațiului.

Noul Mercure Sibiu Arsenal va funcționa în baza unui contract de management, pe o perioadă de 10 ani, între grupul hotelier Accor și investitorul local Compa S.A. Sibiu.

Consolidarea prezenței Accor în Sibiu, unul dintre cele mai pitorești și mai bogate orașe din România din punct de vedere cultural, a fost un obiectiv cheie pentru noi. Și totuși, spun întotdeauna că a avea un hotel într-un oraș nu este scopul final. Să avem cel mai bun hotel pentru acea zonă este ceea ce urmărim întotdeauna. Mercure Sibiu Arsenal este un exemplu foarte bun. Suntem încântați să vedem cum acest proiect excepțional prinde viață și suntem încrezători că va deveni în curând o destinație remarcabilă atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei care se află în timpul liber”, a comentat Frank Reul, Vice-President for Development Accor Premium, Midscale & Economy, Eastern Europe, Balkans, Italy & Greece.

“Compa este una dintre companiile de tradiție ale Sibiului cu o istorie de peste 135 ani. Compania noastră s-a dezvoltat împreună cu orașul pe parcursul ultimului secol. Ne bucurăm să intrăm în industria ospitalității alături de partenerul nostru Accor. Sperăm ca acest lucru ne va aduce mai aproape de comunitate printr-o activitate care să fie benefică atât pentru  compania noastră cât și pentru oraș”, a declarat Dan Băiașu, Director Comercial si Director General Adjunct, SC Compa SA.


Ne propunem ca Mercure Sibiu Arsenal să devină în curând o destinație emblematică pentru Sibiu și pentru regiune. Angajamentul de neclintit al brandului față de calitate, întărit de pasiunea și entuziasmul echipei noastre, va fi garanția unui standard de servicii constant și de încredere. Designul hotelului îi va cufunda pe călători într-o contopire fascinantă de frumusețe atemporală și măiestrie locală, reflectând caracterul și cultura distinctă a locației sale”, a spus Livia Hoffman, General Manager, Mercure Sibiu Arsenal.

Despre Mercure
Mercure este un brand de tip midscale care combină puterea rețelei internaționale cu experiențe de ospitalitate autentică și cu specific local. Mercure face parte din Accor, un grup hotelier de nivel mondial care numără peste 5.300 de proprietăți în peste 110 țări și este un brand participant la ALL – Accor Live Limitless – un program de loialitate de lifestyle care oferă acces la o mare varietate de recompense, servicii și experiențe.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302