Snagov Club aniversează 15 ani în industria ospitalității

Snagov Club aniversează 15 ani în industria ospitalității
person Horeca
access_time_filled

Snagov Club, resort format din hotel de 5 stele, centru spa, piscină exterioară, restaurante și centre de evenimente, aniversează 15 ani în industria ospitalității din România și anunță o creștere a cifrei de afaceri de peste 35% în comparație cu perioada similară a anului trecut.


Principalele linii de dezvoltare ale Snagov Club în 2022 sunt revenirea puternică din piața evenimentelor private și corporate, care în prezent generează împreună aproximativ 70% din cifra de afaceri. În ultimii 15 ani, Snagov Club a organizat anual, în medie, peste 100 evenimente corporate și mai mult de 60 de evenimente private.

În industria ospitalității, flexibilitatea și personalizarea reprezintă cele mai importante elemente pentru a fi aproape de clienți. Orice proiect din ospitalitate este personalizat 100%, de la aranjamente, unde stau invitații, feluri de mâncare și activități preferate de oaspeți. La nivel de echipă, am aplicat în fiecare zi din ultimii 15 de ani principiul conform căruia oaspetele se află pe primul loc în orice activitate”, a spus Marius Sucală, general manager, Snagov Club.


La nivel strategic, Snagov Club își propune să crească sectorul de evenimente corporate și lansează în mod constant facilități noi destinate clienților interesați de aceste servicii, după ce în cei 15 ani a găzduit mai mult de 1000 evenimente corporate și 750 de evenimente private. Industriile pharma și IT&C și companiile care au centre regionale de servicii în București sunt cele care au dat tonul revenirii din piața evenimentelor corporate. Companiile organizează mai multe ședințe și conferințe interne sau cu partenerii. Ce se observă ușor acum, față de perioada anterioară, chiar și din timpul pandemiei, este că majoritatea evenimentelor sunt axate pe partea de ședințe, meetinguri sau traininguri, și mai puțin pe zona de activități sau relaxare.


Snagov Club are în prezent peste 60 de angajați, iar în lunile de vară numărul lor ajunge și la 90 de angajați. Dintre cei 60 membri ai echipei, peste 25 sunt parte a echipei Snagov Club de la deschidere. De asemenea, Snagov Club pregătește, împreună cu alți doi parteneri din HoReCa, 24 de elevi în programul Școala Duală pentru anul şcolar 2022-2023. Programul reprezintă o alternativă la învăţământul profesional clasic, se adresează elevilor din clasa IX-a şi se va derula pe parcursul a trei ani.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302