Sphera Franchise Group inaugurează primul KFC Drive Thru din Buzău

Sphera Franchise Group inaugurează primul KFC Drive Thru din Buzău
person Horeca
access_time_filled

Printr-o investiție de 1,5 milioane de euro, Sphera Franchise Group își consolidează rețeaua de restaurante KFC cu o nouă unitate în Municipiul Buzău, prima de tip Drive Thru. Restaurantul KFC din Municipiul Buzău închide planul de dezvoltare teritorială pentru 2023, în cadrul căruia au fost adăugate unități în orașe precum Slatina, Giurgiu, Orăștie, Alba-Iulia, Craiova, Slobozia. Rețeaua de unități KFC de tip Drive Thru ajunge astfel la 27 de unități, la nivel național.

“Ne bucurăm că finalul de an ne găsește la inaugurarea unui nou restaurant din rețeaua KFC, al doilea din Municipiul Buzău, o zonă cu o aglomerație urbană importantă și deschidere către experiențe de consum. În calitate de lideri ai industriei locale de Quick Service Restaurants, mizăm foarte mult pe accesibilitate și flexibilitate în servirea produselor, prin urmare locațiile de tip Drive Thru sunt prioritare în strategia noastră de expansiune. Odată cu noua locație DT, venim în întâmpinarea buzoienilor, dar și a clienților din comunitățile limitrofe, care au nevoie de soluții rapide, la orice oră, pentru servirea mesei”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.  

KFC Drive Thru Buzău este situat pe Bulevardul Unirii nr. 197, având un program de funcționare 24/7, iar clienții beneficiază în cadrul acestuia de free refill la băuturile răcoritoare. Restaurantul are o capacitate de 62 de locuri în interior și 28 de locuri pe terasă, cu un design și o infrastructură moderne, realizate după cele mai recente standarde ale francizorului internațional YUM! Brands. Acesta are cele mai noi dotări și în termeni de digitalizare, fiind echipat cu 4 kiosk-uri duble pentru consultarea meniului și plasarea comenzilor, precum și cu meniuri digitale de comandă, atât în interior, cât și pe linia de Drive Thru. Unitatea oferă opțiuni multi-channel, clienții având posibilitatea de a servi produsele în confortul restaurantului, prin opțiunea take-away sau prin intermediul serviciului de Drive Thru.
Noul restaurant generează 45 de locuri de muncă pentru comunitate, oferind un mediu dinamic, care încurajează dezvoltarea profesională și personală. Un membru al echipei, fie că este lucrător în bucătărie sau casier, poate obține un venit net de 3.100 de lei începând cu a treia lună de colaborare, ce include salariul de bază, tichetele de masă și bonusuri și prime acordate conform politicii de remunerare a KFC. De asemenea, echipa KFC DT Buzău beneficiază în mod gratuit de accesul la peste 700 de cursuri online de formare.

Despre Sphera Franchise Group S.A.  
Sphera Franchise Group este cel mai mare grup din industria de food service din România, deținând companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România și KFC în Chişinău, Republica Moldova, și în anumite zone din Italia.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302