Sphera Franchise Group inaugurează primul restaurant KFC din Giurgiu

Sphera Franchise Group inaugurează primul restaurant KFC din Giurgiu
person Horeca
access_time_filled

Sphera Franchise Group își extinde rețeaua de restaurante prin deschiderea primei sale unități KFC în Giurgiu, continuând astfel strategia de dezvoltare a businessului pentru anul în curs.


Noua locație, de tip Drive Thru, este amplasată în incinta centrului comercial Giurgiu Shopping Park. Cu o suprafață totală de aproximativ 380 mp, aceasta are o capacitate de 74 de locuri în interiorul restaurantului și 24 pe terasă. Clienții pot servi produsele KFC în incinta restaurantului în intervalul orar 09:00 – 22:00 sau la pachet și prin serviciile de Drive-Thru în intervalul 09:00 – 23:45.

Restaurantul KFC DT Giurgiu Shopping Park este prevăzut cu ecrane digitale pentru prezentarea interactivă a produselor și a ofertelor, atât pe traseul de drive, cât și în interiorul unității. De asemenea, printre facilități se numără și kioskurile digitale, prin intermediul cărora clienții își pot comanda produsele ușor și eficient.


Inaugurarea restaurantului KFC DT Giurgiu reprezintă o importantă oportunitate de angajare pentru comunitatea locală, fiind create peste 50 de locuri noi de muncă în cadrul echipei. Conform politicii KFC de remunerare, un Crew Member (Lucrător Bucătărie sau Casier) poate avea un venit net de până la 3.000 lei, începând cu a treia lună de colaborare. Această sumă include salariul de bază, tichetele de masă, bonusuri sau prime acordate în funcție de criteriile interne. Totodată, pachetul de beneficii ale angajaților include și o normă de lucru flexibilă, sesiuni de training și oportunități de avansare rapidă.


KFC a intrat pe piața din România în 1997, odată cu inaugurarea primului său restaurant din București. În prezent rețeaua numără aproape 100 de unități în 40 de orașe, atât de tip Drive-Thru, cât și stradale și food court.
Sphera Franchise Group deține companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell în România și KFC în Chişinău, Republica Moldova, și în anumite zone din Italia.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302