Sphera Franchise Group inaugurează primul Taco Bell din Craiova

Sphera Franchise Group inaugurează primul Taco Bell din Craiova
person Horeca
access_time_filled

Sphera Franchise Group, compania care administrează în sistem de franciză brandul Taco Bell, lanț de restaurante cu produse de inspirație mexicană, își extinde rețeaua locală prin inaugurarea primei unități din orașul Craiova. Taco Bell își continuă astfel strategia de extindere pe piața autohtonă, reușind ca, în doar 5 ani, să ajungă la un portofoliu de 15 unități la nivel național. Valoarea investiției în noul restaurant se situează la aproximativ 480.000 euro.


Noul restaurant Taco Bell este amplasat în zona de Food Court din cadrul centrului comercial Electroputere Mall din Craiova. Unitatea are o suprafață totală de aproximativ 110 mp și este operată de o echipă formată din aproximativ 25 de angajați. Funcționează zilnic în intervalul orar 10:00 – 22:00 și este deschis atât pentru servirea produselor în cadrul restaurantului, cât și pentru takeaway. Clienții au la dispoziție, de asemenea, serviciul Comandă și Ridică prin care pot comanda produsele preferate, pe care ulterior să le preia personal din restaurant. Pentru livrarea la domiciliu, Taco Bell a încheiat parteneriate cu platforme specializate de livrare.
În cadrul Taco Bell Electroputere Mall, venitul net la care poate ajunge un Crew Member (Lucrător Bucătărie sau Casier) este de 2.600 lei din a 3-a lună de colaborare (pentru program full time). Suma include salariul de bază, tichetele de masă și bonusuri sau prime acordate conform criteriilor interne. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități urmărite la viitorii colegi fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare personală și profesională.


Taco Bell a intrat pe piața locală în anul 2017, fiind al treilea brand din portofoliul Sphera Franchise Group, alături de KFC și Pizza Hut.
Sphera Franchise Group este unul dintre cele mai mari grupuri din industria de food service din România, deținând companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell în România și KFC în Chişinău, Republica Moldova, și în anumite zone din Italia.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302