Sphera Franchise Group inițiază Manifest pentru Mediu

Sphera Franchise Group inițiază Manifest pentru Mediu
person Horeca
access_time_filled

Sphera Franchise Group (SFG), grup din industria de food service din România, a organizat o acțiune de ecologizare a Pădurii Râioasa (Săbăreni, Ilfov), alături de partenerul Reciclad’OR și Direcția Silvică Ilfov, Ocolul Silvic București. Astfel, peste 100 angajați ai companiei au participat la această inițiativă ce a avut ca scop conștientizarea și mobilizarea împotriva poluării asupra mediului înconjurător. În cadrul acțiunii, au fost colectați zeci de saci cu deșeuri, fiind astfel ecologizată o zonă extinsă a pădurii.


Mai mult decât o acțiune de ecologizare, această inițiativă este un nou pas într-un demers constant de implicare în comunitate, precum și un efort de educare a publicului larg, care trebuie să fie conștient de efectele pe care le pot avea acțiunile noastre, ale tututor, asupra mediului înconjurător. Ne-am bucurat să vedem că atât de mulți colegi au salutat această acțiune și ne-am unit forțele pentru a contribui la un mediu mai curat. Ne implicăm în activități de sprijin social de peste zece ani, fiind orientați către dezvoltarea și susținerea inițiativelor care generează un impact pozitiv asupra comunităților în care activăm”, a spus Călin Ionescu, CEO Sphera Franchise Group.


Sphera Franchise Group se implică în mod constant în diverse programe și proiecte cu impact pozitiv asupra comunităților în care activează și contribuie activ la crearea oportunităților de voluntariat pentru angajați, acestea fiind deja o practică de tradiție pentru Grup.
Reciclad’OR este o Organizație care Implementează Obligațiile privind Răspunderea Extinsă a Producătorului (OIREP), iar Sphera Franchise Group are un parteneriat cu aceasta pentru preluarea transferului de responsabilitate privind reciclarea deșeurilor din ambalaje introduse pe piață.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302