Târg de Turism online organizat de Litoralulromânesc.ro

Târg de Turism online organizat de Litoralulromânesc.ro
person Horeca
access_time_filled

Vacanțele pe litoral pentru vara 2022 pot fi cumpărate în perioada 23-27 februarie cu discounturi de până la 60% în cadrul Târgului de Turism online organizat de Litoralulromanesc.ro, turoperator pe segmentul vacanțelor la Marea Neagră. La eveniment participă peste 230 de unități de cazare din toate stațiunile autohtone. Prețurile pornesc de la 27 de lei de persoană pentru o noapte la mare. Astfel, tarifele pentru un sejur de 5 nopți încep de la 267 de lei la un hotel de 2 stele din stațiunea Olimp, pentru luna iunie, ceea ce înseamnă că un cuplu plătește 54 lei pe o noapte de cazare. Pentru pachetele all inclusive, cel mai mic tarif pentru un sejur în luna iunie, cu 5 nopți de cazare, la un hotel de 3 stele, este 1.700 lei pentru două persoane.


Românii care vor să meargă la vară în Mamaia pot achiziționa pe durata târgului un sejur de 5 nopți cu prețuri ce pornesc de la 510 lei/camera dublă în luna iunie, la un hotel de trei stele, și de la 950 de lei/camera dublă la un hotel de 4 stele, pachetul incluzând doar servicii de cazare, fără masă. În Eforie Nord, stațiune căutată în ultimii ani mai ales de familiile cu copii, un sejur pentru două persoane la 2 stele în luna iunie costă de la 309 lei, iar la 3 stele, tot în iunie – 403 lei. Cei care aleg hotelurile de 4 stele din Eforie Nord, cu mic dejun inclus, vor găsi pe durata târgului oferte ce pornesc de la 935 lei/camera dublă pentru un sejur în luna iunie și de la 1867 lei/camera dublă pentru un sejur în luna iulie. Cele mai mici tarife pot fi găsite în Neptun-Olimp, unde un sejur de 5 nopți de cazare la un hotel de 2 stele costă de la 267 lei/camera dublă în luna iunie și ajunge la 956 lei/camera dublă la un hotel de 3 stele în luna iulie.
“Ne așteptăm ca litoralul românesc să fie cea mai solicitată destinație internă în această vară, urmând trendul ultimilor ani”, a spus Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.


Litoralulromanesc.ro, deținut de compania Creative Eye SRL din Constanța, cu capital integral privat românesc, este un retailer de vacanțe în stațiunile autohone de la Marea Neagrăi. Portalul promovează peste 500 de structuri de cazare în 13 stațiuni de pe litoralul românesc, de la unități de o stea până la cele de cinci stele.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302