Transilvania Investments eficientizează portofoliul ARO Palace prin vânzarea hotelului Coroana-Postăvaru

Transilvania Investments eficientizează portofoliul ARO Palace prin vânzarea hotelului Coroana-Postăvaru
person Horeca
access_time_filled

Aro Palace SA anunță finalizarea procedurii de vânzare a Hotelului Coroana-Postăvaru, etapă importantă în procesul de rafinare a portofoliului și concentrare a investițiilor pe principalele active deținute, anunță acționarul majoritar al companiei, fondul de investiții Transilvania Investments.
Contractul de vânzare a fost semnat cu compania desemnată câștigătoare a licitației publice, Elevate Properties SRL, care a plătit suma de 9.367.000 Euro.


Finalizarea procesului de vânzare a hotelului Coroana ne permite să ne concentrăm resursele pe activele principale ale Aro Palace, cu focus, în următorii doi ani, pe redeschiderea hotelului Capitol, complet refăcut, sub un nou brand. Această realiniere strategică ne va consolida poziția pe piața hotelieră din Brașov și ne va permite să abordăm mai agil oportunitățile oferite de aceasta”, spune Radu Roșca, președinte executiv Transilvania Investments.


Aro Palace a anunțat, în luna iunie a.c., finalizarea discuțiilor pentru aderarea hotelului Capitol la brandul Mercure al grupului francez Accor. Compania va investi peste 11 milioane de Euro în reabilitarea acestui hotel, un proces ce se va derula, în etape, până la redeschiderea hotelului în 2025. Aro Palace a început deja procesul de selecție a furnizorilor ce vor asigura serviciile de proiectare, project management și antrepriză generală pentru acest proiect.
Tot până la sfârșitul anului, Aro Palace va finaliza o altă investiție importantă în restaurantul de la ultimul etaj al hotelului omonim, lucrările de renovare fiind estimate la peste 700 de mii de euro.

Despre Transilvania Investments
Transilvania Investments este un fond de investiții din România, listat pe Bursa de Valori București, sub simbolul TRANSI. Misiunea fondului este de a maximiza randamentele investitorilor, prin administrarea unui portofoliu complex de active ce include companii din sectoarele financiar, turism, real estate, energie și IT.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302