Un nou hotel Mercure se va deschide în Oradea

Un nou hotel Mercure se va deschide în Oradea
person Horeca
access_time_filled

Accor anunță semnarea unui acord de franciză cu partenerul local Grand Hotel West, o afacere de familie în domeniul hotelier și F&B. Parteneriatul vizează deschiderea unui nou hotel Mercure, în Oradea, la începutul anului 2026.

Mercure Oradea va aduce în orașul din nord-vestul României 90 de camere, un restaurant, un lobby bar și o cramă. Hotelul va dispune, de asemenea, de o zonă de conferințe versatilă, cu două săli multifuncționale care pot găzdui, fiecare, până la 150 de participanți, potrivite pentru evenimente de afaceri, cât și pentru evenimente private. Călătorii în căutare de relaxare vor putea accesa piscina interioară, o zonă de spa și o sală de fitness. Un spațiu de joacă pentru copii și o parcare de 105 locuri vor completa serviciile și experiența oaspeților.  

Noul hotel – aflat în prezent în construcție – va fi situat în partea de sud-est a orașului Oradea.

Deschiderea unui nou hotel Mercure în Oradea va îmbunătăți infrastructura hotelieră a orașului, oferind un nivel superior de cazare și servicii pentru a satisface exigențele noii generații de călători. Noul hotel va oferi sejururi confortabile și memorabile pentru turiștii de leisure și va deveni cu siguranță destinația preferată a călătorilor în interes de afaceri și a investitorilor internaționali”, spune Maria Drăgulin, director de dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă.

În calitate de investitor local și susținător activ al dezvoltării orașului Oradea, sunt convins că noul hotel Mercure pe care îl deschidem în parteneriat cu Accor va aduce o alternativă valoroasă și atractivă la oferta curentă de ospitalitate din oraș. În plus, un nou hotel afiliat unui lanț internațional va consolida poziționarea orașului nostru ca destinație de călătorie. Astfel, contribuim la stimularea potențialului turistic și generăm beneficii economice de durat”, a declarat Rareș Țicra, reprezentant al GRAND HOTEL WEST, Oradea.    

Conform ADN-ului mărcii, hotelurile Mercure au rădăcini în comunitatea locală, oferind o experiență completă și autentică a regiunii, care include bucătăria, meșteșugurile și tradițiile sale.

Accor este un grup hotelier care oferă experiențe în peste 110 țări, prin intermediul a 5 400 de proprietăți, 10 000 de restaurante și baruri, facilități de wellness sau spații de lucru flexibile. 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302