Unde își vor petrece românii minivacanța de Sfântul Andrei și Ziua Națională?

Unde își vor petrece românii minivacanța de Sfântul Andrei și Ziua Națională?
person Horeca
access_time_filled

Vola.ro a realizat topul celor mai rezervate destinații pentru minivacanța de 1 Decembrie. Principalele opțiuni ale românilor sunt orașele populare pentru city break, destinații cunoscute inclusiv pentru evenimentele festive organizate în această perioadă: Londra, Paris, Roma, Viena, Milano, Bruxelles.

În topul țărilor spre care vor zbura românii pe durata minivacanței se află Italia, cu 19.24% dintre rezervări. Urmează Marea Britanie, România, Franța, Spania și Austria, țări în care există și comunități mari de români, semn că mulți vor profita de zilele libere pentru a-și vizita rudele care locuiesc în afară sau pentru a se întoarce în țară.

Mai mult decât atât, pentru că zilele libere de Sfântul Andrei și de Ziua Națională sunt confirmate an de an, aceștia au putut să își rezerve biletele din timp, profitând de prețuri accesibile: 36% au rezervat cu 14-33 de zile înainte de zbor, în timp ce 53% au făcut rezervarea cu mai mult de o lună în avans. Restul procentelor s-a împărțit aproape în mod egal între alte opțiuni. De asemenea, durata medie de ședere a acestora la destinație este de trei – cinci zile, un scurt city break.

În ceea ce privește cele mai ieftine zboruri vândute de Vola.ro în timpul minivacanței, acestea au fost numai 39 de euro pe următoarele rute: Sibiu – Nuremberg (30 noiembrie – 2 decembrie) și Cluj-Napoca – Paris (29 noiembrie – 1 decembrie). La polul opus, cel mai scump zbor vândut a fost pe ruta București – Rovaniemi (Finlanda), între 29 noiembrie și 3 decembrie, la prețul de 894 de euro.

Despre Vola.ro
Vola.ro este o agenție de turism online care deservește persoane fizice sau companii, oferind servicii complete de turism: suport pentru rezervarea biletelor de avion opțiunea de bilete rambursabile, rezervări hoteluri, vacanțe, asigurări medicale de călătorie și servicii de rent-a-car.

În ultimii ani, strategia Vola.ro s-a îndreptat spre dezvoltarea unor servicii de călătorie unice, de tip fintech, menite sa protejeze clienții de incertitudinea din jurul călătoriilor. Fast Refund, Trip Protect, Flex sunt produsele care permit recuperarea banilor în diferite situații.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302