Vola.ro intră pe piața din Bulgaria, unde va fi prezentă sub numele de Vola.bg

Vola.ro intră pe piața din Bulgaria, unde va fi prezentă sub numele de Vola.bg
person Horeca
access_time_filled

Vola.ro anunță intrarea pe piața din Bulgaria, unde funcționează sub brandul Vola.bg. Lansarea în țara vecină reprezintă prima etapă din strategia de extindere la nivel internațional a companiei sub brandul Vola, compania fiind prezentă și în Polonia sub numele FRU.pl.

Fondată în 2007, Vola.ro a devenit una dintre principalele platforme pentru achiziționarea biletelor de avion. După 16 ani de prezență în România și Polonia, grupul de companii din care face parte și Vola.ro începe planurile de expansiune și ajunge în Bulgaria. Deși țara vecină reprezintă o piață mult mai mică decât România, bulgarii au fost receptivi și au îmbrățișat aproape imediat tipul de experiență a rezervării biletelor de avion propus de Vola. Deloc surprinzător, interesele lor sunt similare cu cele ale românilor: în ultimii ani, diaspora din Bulgaria s-a îndreptat către aceleași destinații preferate și de români, în topul clasamentului lor fiind Marea Britanie și Italia. În același timp, destinațiile de vacanță sunt în mare parte similare cu cele ale românilor.

În plus, Vola.bg a lansat în exclusivitate pentru piața locală serviciul de Modificare de Zbor Gratuită inclus în prețul biletului. Prin acest serviciu, orice rezervare pe Vola.bg beneficiază automat de serviciul de reprogramare gratuită a zborului care le oferă călătorilor posibilitatea de a modifica gratuit detaliile principale ale zborului, precum data, destinația sau chiar compania aeriană aleasă, totul cu până la 24 de ore înaintea plecării. Acest serviciu oferit doar de Vola.bg este unul complet revoluționar, având în vedere că modificarea unui zbor presupune niște costuri adiționale la companiile aeriene sau nu este disponibilă deloc la unele companii aeriene, călătorii fiind nevoiți de companii să achiziționeze un bilet nou.

Despre Vola.ro
Vola.ro deservește persoane fizice sau companii, oferind servicii complete de turism: suport pentru rezervarea biletelor de avion opțiunea de bilete rambursabile, rezervări hoteluri, vacanțe, asigurări medicale de călătorie și servicii de rent-a-car.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302