YUPI Fest – Festivalul bucuriei, un succes pentru Herculane

YUPI Fest – Festivalul bucuriei, un succes pentru Herculane
person Horeca
access_time_filled

YUPI Fest, ce s-a desfășurat în weekendul 23 – 25 iunie, a reușit să atragă atât turiștii aflați în stațiune, cât și comunitatea locala din Herculane și din împrejurimi pentru un adevărat spectacol al bucuriei pentru copii și adulți. La eveniment au participat 5217 de vizitatori unici și între 6500 și 7000 de vizitatori în cele 3 zile de festival. Evenimentul a fost organizat de Asociația Pro Turism Herculane și Primăria Orașului Băile Herculane, accesul la festival fiind gratuit pentru toți participanții.


Pentru ca acest eveniment să se poată desfășura conform planului, a fost nevoie de o echipă de 182 de persoane formată din furnizori, vendori, echipă tehnică și oameni la scenă, echipa de organizare, precum și membri ai comunității locale, evenimentul fiind susținut și de o echipă de peste 30 de voluntari de la școala și liceul din Herculane. La eveniment scena a fost susținută integral de către echipa Radio România Reșița.


Suntem foarte mândri de tinerii noștri din stațiune are au dorit să se implice și care au fost un real suport pentru desfășurarea evenimentului. Prin participarea lor am demonstrat că Herculane se pregătește pentru un viitor cu oameni implicați, cu spirit de echipă, care înțeleg importanța unei comunități unite. Cred că împreună putem face multe lucruri minunate și le mulțumim pentru entuziasmul și participarea lor. A fost important pentru noi să avem alături comunitatea locala și partenerii evenimentului, fără de care nu am fi putut să aducem bucurie în Herculane”, a menționat Marinela Badea, Președinte Pro Turism Herculane.


Festivalul a început vineri la orele 16:00 și la încheiat duminică la orele 12:00, cu zone de activități destinate atât copiilor, cât si adulților: Sport, Play & Fun, Workshops, Edu, Zen, Adult only, Street Food si Bazar.


Suntem convinși că acest eveniment este unul de care stațiunea are nevoie, ne dorim ca turiștii și comunitatea locala să înțeleagă că pot să găsească la YUPI Fest cate ceva pentru toate vârstele. Ne bucurăm că evenimentul a fost un succes și că am avut susținerea autorităților locale pentru tot ce a însemnat pregătirea și desfășurarea evenimentului. Fără această bună cooperare între noi toți nu am fi putut să realizăm un produs atât de complex precum un festival”, a declarat Laura Pătru, PR Asociația Pro Turism Herculane.


Organizatorii își doresc ca evenimentul să devină o tradiție în fiecare an, la începutul verii și să fie inclus în calendarul evenimentelor regionale din Banat și al festivalurilor la nivel național, având ca scop promovarea stațiunii Herculane.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302