101 cele mai bune restaurante de hoteluri din lume

101 cele mai bune restaurante de hoteluri din lume
person Horeca
access_time_filled

dailymealNu cu mult timp în urmă se întâmpla ca hotelul să fie ultimul loc în care un gurmand serios s-ar fi aventurat să mănânce. Acest lucru , în țările occidentale, a început să se schimbe de vreo 20 de ani încoace, când hotelurile au început să recunoască faptul că restaurantele lor ar putea fi părți componente ale afacerii de prețuit și profitabile. Și asta nu doar pentru că ar însemna valoare adăugată pentru hotel și ar atrage clienții.
În timp ce oaspeții pot să vină și să plece, aflându-se în tranzit, hotelurile care au investit în restaurantele proprii au observat că pot să susțină activitatea localului lor și să aibă mese rezervate tot timpul anului cu clienții locali sau clienți care viziteaza special pentru mâncare un restaurant.

dailymeal3
Primul top „101 Best Hotel Restaurants Around the World” al publicației The Daily Meal caută să omagieze cele mai exemplare restaurante de hotel din lume. Lista lor a fost realizată de editori care au călătorit și au cinat intens în restaurantele din toată lumea și au consultat atent Ghidul Michelin și alte surse specializate.

LISTA COMPLETĂ A CELOR 101 RESTAURANTE O GĂSIȚI AICI: www.thedailymeal.com

 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302