5 to go a deschis cea mai mare cafenea de până acum

5 to go a deschis cea mai mare cafenea de până acum
person Horeca
access_time_filled

Lanțul de cafenele 5 to go a deschis în centrul Bucureștiului cea mai mare locație a grupului de până acum. Situată pe strada Doamnei 27-29, noua cafenea ilustrează conceptul Coffee Studio by 5 to go, dezvoltat la începutul anului și este cea de-a 8-a deschisă în 2019, din cele 50 stabilite ca obiectiv pentru anul în curs, fiind, totodată al 5-lea Coffee Studio din cele peste 100 de locații din întreaga țară.

5togostradadoamnei

Față de celelalte concepte dezvoltate până în prezent, fondatorii 5 to go, Radu Savopol și Lucian Bădilă, au gândit spațiul Coffee Studio ca pe unul generos și primitor, cu mai multe elemente de decor, cu o lumină caldă, în care clienții să se poată simți ca acasă și în care să se poată bucura de gama variată de produse.

Spațiul impresionează prin designul cool și modern, cu un decor urban de influențe scandinave, și reprezintă locul ideal pentru a rămâne la o discuție la cafea, pentru a lucra, dar și pentru a te opri doar câteva minute pentru a te relaxa și a lua cafeaua favorită la pachet. în plus, locul a fost conceput astfel încât să permită și organizarea de evenimente sau activări.

coffeestudio5togo

Am avut foarte multe solicitări de la clienții noștri care ne-au spus că-și doresc să aibă un spațiu mai mare, unde să și poată sta să-și savureze cafeaua preferată. Èšinem mult la feedback-ul primit de la ei, așa că am răspuns așteptărilor lor și am deschis cea mai mare locație 5 to go de până acum, cu un design cool, potrivită și pentru evenimente. Săptămâna aceasta, atmosfera e dată de DJ Rabinu, însă planificăm multe altele pe care le vom anunța”, a precizat Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

Noua cafenea va fi deschisă de la ora 07:00 în fiecare zi, până la 20:00 de luni până joi, respectiv până la ora 22:00 vinerea, sâmbăta și duminica.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302