Arena Bucătarilor 2018 şi-a desemnat semifinaliştii!

Arena Bucătarilor 2018 şi-a desemnat semifinaliştii!
person Horeca
access_time_filled

Arena Bucătarilor Selgros, cel mai prestigios concurs gastronomic din România, a anunțat semifinaliștii! Cei 28 de Chefi aspiranți se vor întrece pentru un loc în Marea Finală! Pentru a ajunge acolo, aceștia își vor arăta măiestria live, în fața publicului și a juriului, alcătuit din stele ale gastronomiei naționale și internaționale, în cadrul semifinalei organizate la Fratelli Social Club, București, în perioada 19 – 20 mai 2018.

Iată care sunt semifinaliștii:

semifinalisticoncursselgros2018

Marea Finală va avea loc la București, spre finele anului, la o dată ce va fi stabilită și anunțată în luna august. Câștigătorul concursului Arena Bucătarilor 2018 va primi un premiu de 10.000 de lei.

Devenită deja tradiție, competiția și-a propus, în cei șapte ani de desfășurare, să premieze priceperea și măiestria celor mai pasionați Chefi care demonstrează juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, că merită unul dintre premiile oferite de Selgros România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302