Arena Bucătarilor și-a desemnat ultimii 3 finaliști

Arena Bucătarilor și-a desemnat ultimii 3 finaliști
person Horeca
access_time_filled

finalaarenabucatarilor2013Competiția de gătit Arena Bucătarilor 2013 și-a desemnat câștigătorii celei de-a treia etape, care vor participa în Finala concursului din data de 20 august. George Baciu de la restaurantul Concerto din București, Vasile Șerban de la restaurantul Exotic Palace din Codlea și Marian Barbu de la restaurantul British Pub din Brașov sunt câștigătorii etapei a III-a a competiției și vor participa la Marea Finală.

Aceștia se alătură celorlalți 6 finaliști desemnați de juriu la etapele anterioare: Alexandru Vreme de la restaurantul Gourmet din Brașov, Ciprian Sotoc de la hotelul Ramada din Oradea, Adrian Boscu de la restaurantul Bulevard din Făgăraș, Ioan Florescu de la restaurantul Belvedere din Brașov, Ioan Timar de la restaurantul Clermont din Covasna și Călin Moldovan de la restaurantul Terra din Ungheni.

La etapa finală din 20 august, care va avea loc în incinta magazinului Selgros Brașov, vor participa așadar 9 concurenți, care vor trebui să prepare pe loc trei feluri de mâncare (un antreu, un fel principal și un desert), având la dispoziție exclusiv ingredientele puse la dispoziție de către organizator, potrivit regulamentului competiției.

Toți cei nouă concurenți vor primi diplome de participare, iar primii trei vor primi diplome și premii. Premiile vor consta în bonuri valorice de cumpărături astfel:

– Locul I – 15.000 lei (7.500 pentru concurenți și 7.500 pentru firma pe care o reprezintă)
– Locul II ” 10.000 lei (5.000 pentru concurenți și 5.000 pentru firma pe care o reprezintă)
– Locul III ” 5.000 lei (2.500 pentru concurenți și 2.500 pentru firma pe care o reprezintă)

În plus vor mai fi acordate:
– Premiul de popularitate (în urma unui sondaj realizat în public)
– Premiul special al juriului împreună cu parteneri/furnizori Selgros
– Premiul special „Cezar Munteanu”
– Premiul special al ANBCT

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302