Athénée Palace Hilton București anunță numirea unui nou chef-bucătar

Athénée Palace Hilton București anunță numirea unui nou chef-bucătar
person Horeca
access_time_filled

Athénée Palace Hilton București anunță numirea lui Tim Schmidt în funcția de Executive Chef al hotelului. Schmidt are peste 13 ani experiență în domeniul ospitalității și va conduce toate operațiunile culinare ale hotelului din București, incluzând atât bucătăriile din restaurantele hotelului – Roberto’s, Café Athénée și English Bar, cât și serviciul de room service și outside catering.

înainte de a veni la București, el a fost bucătarul executiv al hotelului Hilton Köln din Germania, unde a coordonat atât echipele de bucătari ale hotelului, cât și pe cele de banqueting și de catering.

chefatheneepalace

înainte de a se alătura grupului Hilton în 2015, Chef Schmidt a deținut mai multe funcții în hoteluri și restaurante din Europa, precum ME Hotel London, restaurantul Bleeding Heart din Londra, Hotel Salzburger Hof din Bad Gastein, Grand Spa Resort A-Rosa Kitzbuhel, sau în hotelurile Kempinski din Hamburg și Moscova.

Schmidt este absolvent al școlii Freie Waldorf Hannover-Maschsee, și-a făcut ucenicia la restaurantul Die Insel din Hannover și în ultimii ani și-a definitivat studiile în Centrul de Pregătire Gastronomică din Koblenz.

Vorbind despre numirea sa, Schmidt a spus: „Este o onoare să lucrez într-un hotel reprezentativ pentru București, fiind o provocare pe care o aștept cu nerăbdare. Sunt convins că împreună cu echipa Athénée Palace Hilton vom oferi servicii culinare de cinci stele cu care ne vom încânta oaspeții.

Rainer Gieringer, director general Athénée Palace Hilton, a declarat că este convins că chef Schmidt va aduce o viziune proaspătă în bucătăria hotelului. „Sunt încântat să-i urez bun venit lui Chef Schmidt în echipa noastră, mai ales în acest moment când hotelul se pregătește pentru petrecerile de Crăciun și Revelion. Sunt convins că Chef Schmidt va aduce o viziune proaspătă și contribuții considerabile operațiunilor hotelului din zona de bucătărie și restaurante, atât în timpul sezonului festiv, cât și în lunile ce vor urma”.

Despre Athénée Palace Hilton București

Athénée Palace Hilton este unul dintre cele mai sofisticate și prestigioase hoteluri ale Bucureștiului. Construit în 1914, hotelul este un adevărat reper istoric situat în inima orașului, în Piața Revoluției. Hotelul oferă cazare la cele mai înalte standarde în cele 272 de camere și apartamente, servicii premium de întâlniri în cele 13 săli de conferință complet echipate, un Club de Sănătate și Fitness, precum și condiții rafinate de servire a mesei în cele două restaurante, terasă și bar.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302