BRAȘOV. Discounturi la restaurante oferite persoanelor care s-au vaccinat împotriva COVID 19

BRAȘOV. Discounturi la restaurante oferite persoanelor care s-au vaccinat împotriva COVID 19
person Horeca
access_time_filled

Mai multe restaurante din Brașov vor oferi, timp de două luni, discounturi persoanelor care s-au vaccinat împotriva COVID-19, în cadrul unei acțiuni lansate de Asociația Comercianților din Centrul Istoric al Brașovului împreună cu Asociația Smart City Brașov, de susținere a vacinării anti-COVID-19.

Susținem campania de vaccinare și ne alăturăm campaniei de comunicare a administrației publice fiindcă suntem convinși că numai printr-un grad mare de vaccinări vom reuși să revenim la o normalitate și astfel relansăm domeniul ospitalității care a fost grav afectat de virus.”, a declarat Horia Huluban, președintele Asociației Comercianților din Centrul Istoric al Brașovului.

Prin această inițiativă, comercianții brașoveni arată că sunt solidari cu cadrele medicale care reprezintă prima grupă socio-profesională care se va vaccina în Romania, se precizează într-un comunicat de presă.

discountbrasovrestaurantecovid

în cadrul acestei acțiuni, 16 restaurante vor oferi clienților care prezintă certificatul de vaccinare un discount de 10% la consumația avută.

Acțiunea ospitalitații brașovene ține 2 luni, ea va începe pe 28 decembrie și se va încheia pe data de 28 februarie, iar locațiile participante sunt următoarele: Pizza Roma, GoGreek, Keller Steakhouse, Restaurant Mediterra, Restaurant DaVinci, Gustări, Aftăr Stube, Ristorante Italian DOC, La Ceaun – Piata Sfatului, La Ceaun – Michael Weiss, Ograda, The Drake Pub, Ursul Carpatin, La Cave Bistro, Impresso Bar, Cucinino Pasta & Pizza.

Acțiunea de susținere a vaccinării anti-COVID-19 este lansată la Brașov în cadrul Zilelor Europene ale Vaccinării și are ca scop susținerea atât a DSP cât și a Primăriei în comunicarea despre beneficiile vaccinării, se mai precizează în comunicatul de presă.

Un oraș inteligent se bazează pe antreprenori inteligenți și flexibili și desigur pe cetățeni inteligenți care dau dovadă atât capacitate de analiză ridicată cât si de solidaritate pentru resetarea economiei locale. Asociația Smart City Brașov s-a alăturat acestei campanii pentru a-și arăta în egală măsură solidaritatea cu ospitalitatea și turismul brașovean cât și cu cadrele medicale care au fost în toată această perioadă în prima linie. Prin startul vaccinării începem cu toții să vedem luminița de la capătul tunelului și începem astfel să ne recâștigăm speranța într-un trai normal.” a declarat Cristian Macedonschi președintele Asociației Smart City Brașov și antreprenor în ospitalitate.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302