Burger King își continuă extinderea în România și anunță deschiderea unui nou restaurant în București

Burger King își continuă extinderea în România și anunță deschiderea unui nou restaurant în București
person Horeca
access_time_filled

La doar câteva luni de la deschiderea restaurantului Burger King din zona Piața Universității, AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante și servicii alimentare, deschide un nou restaurant în București.

Noul restaurant Burger King este situat în zona de nord a Bucureștiului, în incinta Promenda Mall, și va avea o echipă de 30 de „grill kings”, spun reprezentanții companiei.

Ca parte a strategiei pe termen lung de a crea o rețea de restaurante care leagă cele mai importante zone ale Bucureștiului, Burger King își continuă astfel planul de extindere și începe operațiunile în cel de-al patrulea restaurant de pe plan local.

Burger King Logo

Deschiderea noului restaurant Burger King în Promenada Mall este doar o parte a strategiei noastre pe termen lung și susține promisiunea noastră de a investi pe piața din România. Continuăm și ne păstrăm planul iar acum inaugurăm cel de-al patrulea restaurant din București, de data aceasta în zona de nord. Cu această nouă deschidere, am putut crea noi locuri de muncă, chiar și în aceste vremuri speciale prin care trecem și suntem bucuroși că am descoperit oameni responsabili, dornici de a face parte din echipa Burger King”, a declarat Alan Laughlin, Președinte Burger King AmRest. „Mai mult decât atât, cu această nouă deschidere ajungem și mai aproape de toți fanii noștri care îndrăgesc produsele Burger King.”

Despre AmRest

AmRest Holdings, SE este cel mai mare operator de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de țări. AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, Pokai, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog și KABB. în România, AmRest operează Starbucks și lanțul de restaurante Burger King.

Despre Burger King

Zilnic, peste 11 milioane de clienți vizitează restaurantele BURGER KING® din întreaga lume. înființat în 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302