CHEFS STORIES continuă și în 2020

CHEFS STORIES continuă și în 2020
person Horeca
access_time_filled

CHEFS STORIES îți aduce poveștile bucătarilor profesioniști din România, din experiența lor, spuse chiar de ei! Și în 2020, prin newsletterul Unilever Food Solutions primești episoade noi.

chefstoriessezonul1

2019 a adus exclusiv în Newsletter-ul Unilever Food Solutions sezonul 1 din CHEFS STORIES România. Am intrat în bucătăriile a 5 Chefi și le-am aflat secretele, inspirându-ne din zeci de ani de carieră.

Pe final de 2019 comunitatea #ChefsForChefs a propus bucătarul episodului 6: Chef Nicu Guștere. în 2020 Chefs Stories România se întoarce cu povestea lui.

Vrei să afli sfaturile lui Chef Nicu Guștere pentru comunitatea #ChefsForChefs? Urmărește povestea lui în episodul 6 și află din secretele meseriei. Nu rata episodul 6! Abonează-te acum, AICI!

chefstoriesepisodul6

Cum a fost la filmarile sezonului 1?

Am râs. Am devenit nostalgici. Am vorbit despre ingredientele care aduc succesul în bucătărie dar și despre greșelile din care au învățat.

Am aflat că domeniul culinar ține de iubirea de a găti, de munca de zi cu zi, de o echipă cu care să lucrezi bine, de calitățile de manager, de dorința de a învăța iar și iar de la Chef Daniel Cherergi, Chef Marian Zăncianu, Chef Ștefan Popescu, Maestru în Arta Culinară Sorina Dunac, Corporate Chef Ciprian Nicolescu și Chef Nicu Gustere.

Intră și tu în comunitatea digitală #ChefsForChefs și urmărește toate episoadele CHEFS STORIES. Descoperă poveștile celor 6 chefi, AICI!

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302