Competiţiile regionale Metro Chef s-au încheiat. Vezi finaliştii

Competiţiile regionale Metro Chef s-au încheiat. Vezi finaliştii
person Horeca
access_time_filled

După 7 etape regionale desfășurate în principalele orașe ale României, competiția de artă culinară Metro Chef și-a desemnat finaliștii care vor participa la etapa națională Metro Chef, din perioada 24-26 octombrie. Câștigătorii ultimei etape regionale, care s-a desfășurat ieri, 5 iulie la Constanța sunt: restaurantul Divino din Galați (care a fost reprezentant de Covaci Vasile și Lungu Mihai) și restaurantul Arena din Constanța (reprezentat de bucătarii Sutac Leontin și Șerban Marius).
De-a lungul acestui an s-au desfășurat etape regionale în 7 orașe mari ale României: București, Iași, Craiova, Cluj, Brașov, Timișoara și Constanța. De la fiecare etapă regională s-au calificat în Marea Finală ocupanții primelor 2 poziții, după cum urmează:

chf2012

Câștigătorii etapa București (9-10 martie 2012)
Restaurantul Loft și restaurantul din incinta hotelului Novotel sunt cei 2 câștigători ai primei etape regionale a competiției culinare Metro Chef care a avut loc în perioada 9-10 martie. Cele 2 restaurante au fost reprezentate în competiție de Presta Domenico și Tihulca Adrian (din partea restaurantului Loft) și de Mona Spătaru și Popescu Ștefan Daniel (din partea restaurantului Novotel).
Câștigătorii etapa Iași (22 martie)
Reprezentanții restaurantului David’s din Bacău, Mihai-Codruț Neacșu și Georgeta Bejan s-au clasat pe locul 1, iar reprezentanții Popasului Turistic Bucovina din Suceava, Florin Asavei și Daniel Filimon, s-au clasat pe locul 2, la competiția Metro Chef – etapa Iași, calificându-se astfel în finală.
Câștigătorii etapa Craiova (29 martie)
Hotelul Ramada din Pitești și Restaurantul Dolce Vita din Craiova au câștigat etapa regională Metro Chef Craiova. Cele 2 unități au fost reprezentate de Orlando Zaharia și Sergie Cristian Andrei (de la hotelul Ramada) și Ramella Pezza Filippo și Băltărețu Luiza (de la restaurantul Dolce Vita).
Câștigătorii etapa Brașov (7 iunie)
Restaurantele Belvedere și Vesuvius din Brașov s-au clasat pe primele 2 locuri ale competiției de gătit Metro Chef – Etapa Brașov și s-au calificat astfel în finala competiției. Cele 2 restaurante au fost reprezentate de bucătarii Buzea Daniel și Florescu Ioan, care au reprezentat restaurantul Belvedere, și de Piselli Giovanni și Gentilini Simone, care au reprezentat restaurantul Vesuvius.
Câștigătorii etapa Cluj (14 iunie)
Bucătarii de la restaurantul Gourmet din Cluj au preparat cel mai apreciat meniu la etapa regională Cluj a competiției culinare Metro Chef, care s-a desfășurat în data de 14 iunie, și s-au clasat pe locul 1, aceștia fiind urmați de reprezentanții restaurantului Nobori din Cluj, care s-au clasat pe locul 2. Reprezentanții celor 2 restaurante, și anume Bilac Răzvan Gicu și Tecsy Roland Jacind Istvan din partea restaurantului Gourmet, și Marjan Zoltan Szabolcs și Bilt Tudor Ionuț din partea restaurantului Nobori, s-au calificat de asemenea în Finala Metro Chef.
Câștigătorii etapa Timișoara (28 iunie)
Bucătarii de la restaurantul Casa Del Sole din Timișoara au preparat cel mai apreciat meniu la competiția culinară Metro Chef – Etapa Timișoara. Pe locul doi s-a situat restaurantul Nora din Timișoara, care s-a calificat de asemenea în Finală. Cele 2 restaurante au fost reprezentate de Remus Iota-Tomici și Lump Calin Nicolae (din partea restaurantului Casa Del Sole) și Dobrean Cristian Valeriu și Ruji Florin Doru (din partea restaurantului Nora).
Câștigătorii etapa Constanța (5 iulie)
Câștigătorii ultimei etape regionale, care s-a desfășurat pe 5 iulie la Constanța sunt: restaurantul Divino din Galați (care a fost reprezentant de Covaci Vasile și Lungu Mihai) și restaurantul Arena din Constanța (reprezentat de bucătarii Sutac Leontin și Șerban Marius).

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302