Giovanni Diana este noul Executive Chef al Crowne Plaza Bucharest Hotel

Giovanni Diana este noul Executive Chef al Crowne Plaza Bucharest Hotel
person Horeca
access_time_filled

giovannidianachefANA Hotels anunță un nou Executive Chef la Crowne Plaza Bucharest, în persoana lui Giovanni Diana.

Noul Executive Chef aduce la Crowne Plaza Bucharest o experientă gastronomică de 34 de ani în diverse hoteluri și resort-uri de 4* și 5* din Europa, atât în calitate de Executive Chef (la Grand Hotel Rogaška, Slovenia, Pugnochiuso Resort, Italia, Domina Hotels Rotterdam, Olanda, Tiberio Palace Hotel & Conference Center, Italia), cât și în calitate de Consultant (la Lighthouse Golf & SPA Resort Balcic, Bulgaria, Kronwell Hotel Brașov, România).

Giovanni s-a specializat, de-a lungul carierei, cu precădere în bucătăria franceză (de tip fine dining) și în cea italiană (deopotrivă cea traditională și cea contemporană). Noua interpretare pe care Giovanni Diana o aduce clasicei bucătării mediteraneene prezintă ingredientele clasice, savuroase, într-un spectacol de arhitectură gastronomică ce bucură toate simțurile. Gusturile simple dar pline de farmec ale copilăriei, gustul celor mai plăcute momente în familie sunt transpuse cu fantezie jucăușă într-un decor modern, stilizat. 

Un nou meniu la Restaurantul Citronelle

începând din septembrie, noile preparate ale lui Giovanni Diana se pot regăsi atât în cadrul centrului de conferințe cât și la Restaurantul Citronelle al hotelului Crowne Plaza Bucharest. Iubitorii bucătăriei mediteraneene vor descoperi aperitive de înaltă ținută gastronomică, cum ar fi Carpaccio de creveți cu ricotta și verdețuri, Caracatița la cuptor aromată cu cimbru, servită cu hummus de conopidă, sau Pannacotta “Colston Bassett” Stilton, servită cu salată de andive cu pere picante, sau rețete tradiționale italienești cum ar fi Vinetele la cuptor cu roșii și parmezan.

desertcitronelle

La capitolul Paste & Risotto, Giovanni oferă câte trei variante inovatoare la fiecare categorie, asezonate cu ingrediente nobile cum ar fi vinul roșu de Barbera, crema de cicoare, de trufe sau de parmezan.

Selecția de feluri principale este bogată în preparate sănătoase, pe bază de pește, (dorada, somon, ton, biban de mare), pui organic sau nelipsita carne de vită, acompaniate de sosuri cu multă personalitate (“sauce Marsala”, “sauce au vin de Porto”, “sauce vierge” etc.).

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302