Hotelul Crowne Plaza are un nou Executive Chef

Hotelul Crowne Plaza are un nou Executive Chef
person Horeca
access_time_filled

executivechefnoucrowneplazaîncepând din 2 mai 2017, Joseph Kalaan este noul Executive Chef al hotelului Crowne Plaza Bucharest, parte a grupului ANA Hotels.

Joseph Kalaani, de origine libaneză are un parcurs bogat în cadrul ANA Hotels, el ocupând poziția de Executive Chef la Ana Hotels Europa Eforie Nord timp de 6 ani și, în paralel, pe cea de consultant pentru Ana Hotels Poiana Brașov.

Anterior venirii în România, Joseph a ocupat poziții de senior management în bucătăriile unor hoteluri și centre de conferințe de talie mare din Beirut și Dubai cum ar fi Metropolitan Palace Hotel (Beirut), Intercontinental Hotel Phoenicia (Beirut), Habtoor Grand Hotel Convention Center & Spa (Dubai).

în perioada 2010 – 2012, Joseph s-a specializat și în formarea de bucătari tineri în cadrul Cortbawi Institute Adma, coordonat de prestigiosul Institut Paul Bocuse Ecully.

Joseph este un pasionat al food pairing-ului, al chimiei dintre gusturi și arome subtile, al asocierilor perfecte dintre feluri de mâncare și vinuri de calitate.

Sunt extrem de onorat de această nouă misiune profesională și pregătit să le ofer oaspeților Crowne Plaza Bucharest experiențe culinare memorabile”, declară Joseph Kalaani. „După mulți ani petrecuți deja în România, pot să spun că m-am îndrăgostit de acest loc unde am cunoscut oameni foarte veseli, pasionați de gastronomie și de experiențe culinare noi”, adaugă acesta.

Crowne Plaza Bucharest, renovat complet în perioada 2015 – 2016, a câștigat, doi ani la rând, distincția de Best Hotel of the Year la Categoria Hotel de 4 stele – afiliat internațional, a competiției Top Hotel Awards, cea mai prestigioasă competiție de profil din România.

Hotelul Crowne Plaza pune la dispoziția oaspeților săi 165 de camere și apartamente, spații de conferințe cu lumină naturală și acces la terase ce pot acomoda până la 1000 de oaspeți, două restaurante – Citronelle și La Veranda, un bar și un spa ce urmează a fi renovat complet și lărgit în vara acestui an.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302