KFC a deschis al treilea restaurant din Cluj. Investiţia depăşeşte 650.000 euro

KFC a deschis al treilea restaurant din Cluj. Investiţia depăşeşte 650.000 euro
person Horeca
access_time_filled

Lanțul de restaurante KFC a deschis al treilea restaurant din Cluj-Napoca, pe strada Iuliu Maniu, în urma unei investiții de 680.000 euro. Noul restaurant se preconizează că va avea în primul an de funcționare, o cifră de afaceri de 900.000 de euro. KFC Iuliu Maniu este al treilea restaurant pe care compania il deschide la Cluj, dupa KFC Polus Center si KFC Iulius Mall. Potrivit reprezentanților companiei, clujenii „s-au dovedit a fi mari fani ai produselor KFC”.

kfccluj2

KFC Cluj – Iuliu Maniu este totodată al treilea restaurant pe care compania îl deschide în acest an. În luna mai, KFC a deschis la Arad cel de al doilea restaurant de tip drive thru din România și, tot în această lună, a fost inaugurat și cel de-al treilea restaurant din Iași.
Suprafața noului restaurant din Cluj este de 400 de metri pătrați și cuprinde 96 de locuri în sală, un spațiu cu un design modern în care 30 de angajați vor prepara zilnic pentru clienții pofticioși produsele KFC.
În luna aprilie, lanțul de restaurante KFC a împlinit 15 ani de activitate pe piața din România. În prezent, KFC este unul dintre jucătorii importanți din economia românească, un angajator de top și unul dintre brandurile cu o implicare constantă în comunitate.

kfcmaniu

Lanțul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licența pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network. În prezent, în România sunt deschise peste 40 de restaurante KFC atât în București, cât și în orașe precum Timișoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitești și Brașov și unul în Republica Moldova.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302