KFC deschide primul restaurant în Târgu Jiu, o investiție de 350.000 euro

KFC deschide primul restaurant în Târgu Jiu, o investiție de 350.000 euro
person Horeca
access_time_filled

KFC deschide primul restaurant în Târgu Jiu, odată cu inaugurarea centrului comercial Shopping City Mall. Restaurantul are o suprafață de 167 mp și se află în zona food court a mall-ului. Pentru deschiderea noului restaurant KFC au fost investiți 350.000 euro și au fost create 30 de noi locuri de muncă. Rețeaua KFC în România ajunge, astfel, la 52 de unități.

kfctargujiu1

Ne bucurăm să fim prezenți într-un nou oraș din România, într-un spațiu modern, care cu siguranță va deveni principalul punct de atracție pentru locuitorii din Târgu Jiu. La KFC îi așteaptă oricând o masă rapidă și gustoasă, cu preparate de pui delicioase și proaspete, cu rețete clasice dar și cu multe produse inovatoare, care îi vor surprinde periodic. Încă de la primul restaurant deschis în România, ne-am propus să aducem gustul inconfundabil KFC în cât mai multe orașe, iar noul restaurant este o reconfirmare a acestui angajament„, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Despre KFC

KFC este un lanț de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume și face parte din grupul YUM!Brands, cea mai mare companie de lanțuri de restaurante și unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial. 15.000 de restaurante KFC deservesc zilnic peste 12 milioane de clienți în 109 țări.

În România, lanțul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licența pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network KFC și numără 52 de restaurante atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitești sau Brașov. De asemenea, KFC România operează și un restaurant la Chișinău, Republica Moldova.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302