KFC România vrea să deschidă cel puţin cinci restaurante în 2017

KFC România vrea să deschidă cel puţin cinci restaurante în 2017
person Horeca
access_time_filled

kfc20deaniKFC, cel mai popular lanț de restaurante din lume specializat în produse din carne de pui, aniversează luna aceasta 20 de ani de la intrarea pe piața din România. De-a lungul celor 20 de ani de activitate, KFC și-a extins lanțul de restaurante la nivel național, ajungând în prezent la 63 de unități.

Compania are planuri ambițioase în ceea ce privește dezvoltarea rețelei în următoarea perioadă, intenționând să deschidă cel puțin 5 restaurante anul acesta și să ajungă la peste 3300 de angajați. Compania nu a precizat și unde anume se vor deschide cele 5 restaurante.

Suntem mândri să anunțăm aniversarea unei cifre atât de importante. Suntem parte integrată din comunitate încă din anul 1997, aceasta fiind o confirmare a faptului că tot ceea ce facem este la superlativ. Pentru că am fost pionieri în introducerea acestui brand în România, ne străduim zi de zi să menținem același nivel înalt de calitate al produselor și să inovăm cu fiecare campanie lansată. Avem planuri ambițioase în ceea ce privește dezvoltarea rețelei în următoarea perioadă. Plănuim să deschidem cel puțin cinci restaurante anul acesta și să ajungem la peste 3.300 de angajați. Cu această ocazie, aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost și ne sunt alături în continuare în toate demersurile noastre.”, a declarat Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC România.

în România, lanțul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licența pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network cu restaurante atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitești sau Brașov. De asemenea, KFC România operează și două restaurante la Chișinău, Republica Moldova, cât și unul în Verona, Italia.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302