KFC și Pizza Hut își înfig brandurile în noul mall Coresi din Brașov

KFC și Pizza Hut își înfig brandurile în noul mall Coresi din Brașov
person Horeca
access_time_filled

Lanțurile de restaurante KFC și Pizza Hut se extind cu două noi unități, care vor fi deschise pe 27 martie a.c., în cadrul Coresi Shopping Resort din Brașov. Astfel, noul mall va găzdui primul restaurant Pizza Hut din Brașov și un nou restaurant KFC, cel de-al doilea deschis pentru publicul brașovean.

Restaurantul Pizza Hut reprezintă o investiție de 420.000 euro, având o suprafață de 220 mp, la care se adaugă o terasă de 74 mp. Prin deschiderea noului restaurant au fost create 35 locuri de muncă.

Noul restaurant KFC din Brașov are o suprafață de 130 mp, oferind locuri de muncă pentru 40 de persoane. Pentru deschiderea acestuia au fost investiți 350.000 euro.

kfcpizzahut

„Continuăm să dezvoltăm rețelele KFC și Pizza Hut în România, luând în considerare atât cererea consumatorilor cât și oportunitățile pe care le identificăm. Publicul din Brașov este unul foarte important pentru noi, iar experiența primului restaurant KFC ne-a arătat că brașovenii apreciază rețetele noastre. Noul centru comercial Coresi Shopping Resort a creat o zonă alternativă de shopping și relaxare în oraș, în care ne-am dorit să fim prezenți cu cele două branduri îndrăgite de români”, a declarat Mark Hilton, CEO KFC& Pizza Hut România.

Odată cu inaugurarea celor două restaurante, rețeaua KFC în România ajunge la 53 de unități, iar rețeaua Pizza Hut atinge 15 restaurante în București și marile orașe.

Sursă foto: www.bistriteanul.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302