Lanțul de cafenele McCafé se extinde în România

Lanțul de cafenele McCafé se extinde în România
person Horeca
access_time_filled

cafenelemccafeMcDonald’s România a inaugurat pe 4 septembrie la Timișoara prima cafenea McCafé din oraș, aceasta fiind cea de-a 9-a cafenea din țară, informează reprezentanții companiei într-un comunicat.

Cafeneaua a fost deschisă în incinta restaurantului McDonald’s Stadion din Timișoara.

Lansarea lanțului de cafenele McCafé în România a avut loc în decembrie 2010, odată cu deschiderea primului McCafé din țară, în cadrul restaurantului McDonald’s din magazinul Unirea, București.

„Urmând un concept modern și respectând standardele înalte de operare ale companiei, cafenelele McCafé completează perfect restaurantele McDonald’s, oferindu-le o notă de unicitate în rândul celorlalte restaurante cu servire rapidă din România. De altfel, atât prin inițiativele de extindere la nivel local ale lanțului de cafenele McCafé, cât și prin alte proiecte centrate pe dezvoltare, continuăm să reconfirmăm faptul că McDonald’s este o companie condusă constant de dorința de a evolua și de a le oferi consumatorilor experiențe inedite”, declară Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

McDonald’s este prima companie americană care a deschis un lanț de restaurante în România. Compania deține 65 de restaurante în 21 de orașe – 31 de restaurante în București și 34 în restul țării, primind zilnic peste 140.000 clienți. McDonald’s are peste 3.500 de angajați în România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302