Lanțul de restaurante Primo se extinde în România

Lanțul de restaurante Primo se extinde în România
person Horeca
access_time_filled

 

restauranteprimoLanțul de restaurante PRIMO, prezent la București, va deschide luna viitoare o locație și la Brașov în urma unei investiții cifrate la aproximativ 150.000 de euro. Brandul PRIMO, operat de o companie care mai administrează restaurante în Italia, la Salerno, și în Spania, la Barcelona, vine cu un nou concept în Brașov, bucătăria restaurantului urmând să fie la vedere, toate preparatele fiind gătite pe loc din ingrediente proaspete.

 

Restaurantul din Brașov va fi deschis în cadrul Coresi Shopping Resort. „Aceasta este a doua locație «PRIMO» din România, prima fiind deschisă în București (str. Vasile Lascăr, nr.59). în Brașov avem o echipă formată din 14 persoane, condusă de Top Chef Giovanni Piselli. Planurile noastre în România prevăd deschiderea a încă unui restaurant sub brandul PRIMO în acest an, anul viitor urmând să fie deschise alte două locații. în următorii doi ani, intenționăm să deschidem restaurante PRIMO în Roma și în Londra”, a spus Aldina Gheorghe, administratorul firmei care operează brandul PRIMO.

 

Giovanni Piselli, câștigătorul primei ediții Top Chef România, cu zeci de ani de experiență în domeniu, a creat meniul restaurantului din Brașov, un meniu adaptat nevoilor acestor vremuri. Top Chef Giovanni Piselli este adeptul unui stil de viață sănătos, el având ideea de a implementa dieta mediteraneană, având în vedere că este originar din aceeași zona Italiei.

 

„Sănătatea este primordială, iar când putem combina ingredientele astfel încât să fie atât gustoase, cât și benefice, de ce să nu o facem tot timpul? Meniul are în componență doar ingrediente proaspete, naturale, iar felurile de mâncare se bazează pe dieta mediteraneană, si pe principiile Slow Food”, a mai declarat Aldina Gheorghe.

 

Restaurantele operate de compania care deține brandul PRIMO se pliază întotdeauna pe specificul zonei în care se află răspunzând atât nevoilor localnicilor, cât și ale turiștilor care vizitează Coresi Shopping Resort. PRIMO Brașov va fi noua destinație pentru mâncare savuroasă și sănătoasă de la mic dejun la cină.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302