Lanțul de restaurante Spartan a intrat pe piața din Alba Iulia și continuă extinderea în țară

Lanțul de restaurante Spartan a intrat pe piața din Alba Iulia și continuă extinderea în țară
person Horeca
access_time_filled

Lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan a inaugurat în Alba Iulia cea de-a 36-a unitate. Pentru 2018, reprezentanții Spartan anunță noi deschideri în orașe precum Sibiu, Bistrița, Timișoara sau Cluj-Napoca, dar și în București.

Noul restaurant din Alba Iulia, care funcționează în sistem de franciză, este situat în incinta Alba Mall, unde beneficiază de cel mai generos spațiu din zona de food court. Vânzările din primele cinci zile ale restaurantului se situează la aproximativ 80.000 lei (17.500 euro). Printre produsele cel mai bine vândute în primele zile de la deschidere s-au numărat Crispy de pui și Souvlaki, iar sosurile vedetă au fost sosul dulce-acrișor cu zeamă de castraveți murați și sosul de măsline tocate și gogoșar copt.

spartanalba

Pentru noi este extrem de important că am deschis primul restaurant Spartan din Alba Iulia, în anul în care se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire. Intrarea Spartan, o marcă 100% românească, pe piața din Alba Iulia în anul centenarului, are o încărcătură simbolică: suntem o marcă autohtonă care promovează valorile românești, toată carnea pe care o folosim provine din România, iar rețetele cu specific grecesc au fost reinterpretate pentru a se potrivi pieței locale. Alba Iulia este un oraș cu o foarte mare valoare istorică, culturală și unul dintre punctele de atracție turistică ale țării, așa că nu putem decât să ne bucurăm că am ajuns și aici, în inima României! Extinderea în Sibiu, programată pentru anul acesta, va marca prezența Spartan în majoritatea marilor orașe ale României”, a declarat Ștefan Mandachi, CEO Strong MND, compania deținătoare a francizei Spartan.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302