Lanțurile de restaurante KFC și Pizza Hut fac recrutări

Lanțurile de restaurante KFC și Pizza Hut fac recrutări
person Horeca
access_time_filled

locurimuncarestauranteLanțurile de restaurante KFC și Pizza Hut participă în această toamnă la două mari târguri de recrutare, în mai multe orașe ale țării: Târgul de Cariere și Angajatori de Top, se arată într-un comunicat. Reprezentanții celor două companii vor participa la târguri pentru a promova posturile vacante curente, însă și posturi noi ce vor apărea ca urmare a deschiderii unor noi restaurante, ca parte a planului de extindere din 2015.

Prin participarea la aceste târguri, cele două companii își consolidează comunicarea la nivel de brand de angajator, reușind să ofere mai multe detalii potențialilor candidați despre perspectiva unei cariere la KFC sau Pizza Hut. Sunt anunțate atât posturi de Manager Trainee, ce se adresează proaspeților absolvenți care își doresc o pozitie de conducere, cât și posturi pentru completarea echipelor din restaurant, și anume: ospătar, bucătar, casier. Prin intermediul celor două târguri de recrutare amintite, KFC și Pizza Hut ajung în orașe ca: Brașov, Timișoara, Cluj, București, Sibiu, Oradea și Târgu Mureș.

Dorim să ne numărăm printre cei mai doriți angajatori pentru tinerii din România. Avem în restaurantele noastre multe exemple de tineri care au fost alături de noi și care și-au construit o carieră atât la KFC, cât și la Pizza Hut. Rețeaua noastră este în continuă extindere și astfel șansele pentru angajați sunt variate”, a declarat Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC și Pizza Hut România. „Oferim tinerilor posibilitatea de a se dezvolta profesional încă din anii de studenție, fără a avea nevoie de o experiență de lucru anterioară. Printre beneficiile unui job la noi, se numără programul de lucru flexibil și posibilitatea de a lucra alături de o echipă tânără, într-un mediu plăcut„, a adăugat Mark.

Sursă foto: www.general-jobs.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302