McDonald’s extinde lanțul de cafenele McCafé

McDonald’s extinde lanțul de cafenele McCafé
person Horeca
access_time_filled

McDonald’s România extinde lanțul de cafenele McCafé pentru a ajunge la 19 cafenele la nivel național în toamna acestui an, a anunțat compania.

Cafenelele deshise în acest an sunt gândite special pentru clienții McDonald’s din Buzău, Pitești, Craiova și București.

Restaurantul din Buzău găzduiește începând cu 21 august a.c. o cafenea McCafé, în deschiderea căreia compania a investit peste 370.000 lei. La începutul lunii august a.c. McDonald’s a deschis și în restaurantul din Titan o cafenea McCafé pentru bucureștenii care locuiesc în zonă, investind în acest proiect peste 350.000 lei.

De asemenea, compania plănuiește în perioada următoare să deschidă încă o cafenea în restaurantul din zona Păcii din București și două cafenele în afara Bucureștiului, în restaurantul Pitești Gară și în restaurantul din Craiova.

Considerăm că atenția la detalii și inovația în materie de produse, echipamente și experiențe unice oferite în fiecare zi celor ce ne trec pragul reprezintă criterii importante pentru care românii aleg McDonald’s la una dintre mesele principale sau pentru o cafea și un desert. Ne dorim să ne surprindem clienții și de aceea gândim mereu modalități prin care să le îmbunătățim experiența în restaurante. Credem mult în conceptul cafenelelor McCafé, în raspunsul pozitiv pe care l-am primit până în prezent și în produsele special gândite în funcție de dorințele clienților noștri. Astfel, la aniversarea de 20 de ani a McDonald’s în România, ne mândrim cu cele 19 cafenele pe care le vom avea deschise până la finalul anului și plănuim să extindem această rețea în mai multe orașe din țară, dar și în București„, declară Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

cafeneamccafe

Despre McDonald’s România

În anul 2015 McDonald’s România aniversează 20 de ani de la deschiderea primului restaurant. Compania este lider al pieței restaurantelor din țară cu 67 de restaurante în 21 de orașe și 150.000 de clienți care îi trec pragul zilnic. McDonald’s are peste 4000 de angajați și a investit peste 700 de milioane de lei în România. În anul 2014, McDonald’s a fost desemnat cel mai bun angajator al anului conform AON Hewitt.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302