McDonald’s se extinde în România și ajunge la 68 de restaurante în țară

McDonald’s se extinde în România și ajunge la 68 de restaurante în țară
person Horeca
access_time_filled

mcdonaldsRețeaua McDonald’s din România se extinde odată cu deschiderea celui de-al 68-lea restaurant din țară, în incinta mall-ului ParkLake. Acesta este primul restaurant din cadrul unui centru comercial ce include și cafeneaua McCafé dar și o nouă platformă de operare.

în urma unei investiții de 2.5 mil. lei, noul restaurant se întinde pe o suprafață de 118 m2 și creează 60 de noi locuri de muncă. McDonald’s ParkLake Plaza este primul restaurant din România în care va fi introdus noul sistem de operare (Platform Integration) ce presupune o schimbare majoră în ceea ce privește modul de organizare a bucătariei dar și experiența clienților în restaurant.

Obiectivul nostru este să rămânem cel mai mare lanț de restaurante din România dar și cel mai apreciat. Recordul de clienți din luna iulie – 6.5 milioane – ne-a dovedit încă o dată că suntem locul preferat de luat masa pentru milioane de persoane și că ambițiile noastre de creștere sunt realizabile. De aceea, accelerăm planurile de extindere și modernizare, iar implementarea noii platforme de operare este un pas important în această direcție.”

Restaurantul din ParkLake Plaza va oferi o experiență unică clienților prin digitalizarea interacțiunii clienților în restaurant. în plus, clienții se pot bucura și de prima cafenea McCafé deschisă într-un mall din România.

mccafe

Despre McDonald’s în România

începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 132 de restaurante în locatii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé. în România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 68 de restaurante în 21 de orașe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.000 de angajați și primește zilnic peste 190.000 clienți. în 2015 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al doilea an consecutiv, conform AON România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302