Naan Food&Drink Studio participă la Goût de France/Good France 2016

Naan Food&Drink Studio participă la Goût de France/Good France 2016
person Horeca
access_time_filled

restaurantnaanRestaurantul Naan Food&Drink Studio, deschis în 2015 și urcat rapid în topul preferințelor bucureștene, a fost selectat să ia parte la evenimentul Goût de France/ Good France, care se desfășoară pe 21 martie 2016 în întreaga lume.

Doar patru restaurante din România: Naan Food&Drink Studio din București, Gargantua din București, Joseph by Joseph Hadad din București și Sabres din Timișoara participă în acest an la operațiunea „Goût de France/Good France”

în fiecare dintre acestea, Bucătarii Chefi vor pregăti un meniu inspirat din gastronomia franceză: aperitive și canape-uri, antreu, fel(uri) principal(e), brânzeturi, desert, vinuri și șampanie.

Constantin Neculae, Bucătar Chef la Naan Food&Drink Studio, va pregăti pentru prima parte o Supă cremă de sparanghel cu crab. Partea a doua va fi un preparat plin de prospețime și sănătate – Risotto provensal cu brânză Camembert, decorat cu micro greens și micro panseluțe. Desertul este pe măsură – Mille feuille cu cremă de vanilie și căpșuni, decorat cu o cupolă din zahăr ars.

naangoutdefrance

Ovidiu Olteanu, somelierul Naan Food&Drink Studio, va asocia preparatelor culinare vinuri vinificate în diferite regiuni ale Franței, șampanii și distiliate.

Evenimentul Goût de France este organizat la inițiativa lui Alain Ducasse și a Ministerului Afacerilor Externe și Dezvoltării internaționale, cu scopul de a promova stilul de viață francez și produsele specifice anumitor zone. Goût de France este inspirat de Dineurile lui Epicur, inițiate în 1912 de Auguste Escoffier, la care se servea același meniu, în aceeași zi, în mai multe orașe din lume.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302