Nu rata surpriza anului 2021 din comunitatea UniChef Romania

Nu rata surpriza anului 2021 din comunitatea UniChef Romania
person Horeca
access_time_filled
  • UniChef începe anul 2021 cu un #IncubatorDelivery

#IncubatorDelivery este un program gratuit, care se desfășoară în perioada 16 februarie – 15 martie, dedicat industriei HoReCa din România. înscrie-te până pe 12 februarie pe ufs.com în Incubator și vei primi automat acces și în aplicația UniChef, unde poți găsi toate cursurile, rețetele și sesiunile de mentorat #AskTheChef din ultimii 5 ani!

incubatordeliveryunichef

Din 2016 și până acum, UniChef a fost “plămădit” cu multă pasiune și camaraderie. Este un proiect #BucătariPentruBucătari în care aceștia învață unii de la ceilalți, în mod practic, perfecționându-se prin noi tehnici, testând produse, interacționând direct cu maeștri culinari de renume care au ținut sesiuni de-a lungul anilor în 10 orașe din România și au răspuns întrebărilor membrilor UniChef în cadrul sesiunilor #AskTheChef.

Aplicația UniChef include acum 28 module de curs, 115 rețete, 4 sesiuni #AskTheChef, 22 bucătari traineri și peste 1100 membri.

Conversațiile comunității sunt bazate pe tendințe gastronomice locale, regionale și internaționale, pe ultimele noutăți din piața HoReCa, pentru a asigura acumularea constantă de noi cunoștințe, abilități practice și informațiile cele mai utile din domeniu.

în fiecare an, bucătarii care s-au evidențiat în a-și duce activ experiența profesională la nivelul următor au fost premiați de juriul galei UniChef Cup sau direct în aplicație, cu traininguri în centre de excelență culinare și echipamente.

2020 a venit cu multe provocări, printre care și aceea de a reuși să conducem profitabil activitatea de Delivery. Și pentru că UniChef prinde formă în funcție de nevoile comunității, echipa UniChef a lucrat intensiv în ultimele luni în a pregăti un Incubator HoReCa Delivery dedicat bucătarilor care doresc să învețe cum să obțină câștiguri din Delivery și o reputație de care să fie mândri prin:

  • Instrumente concrete și aplicabile pentru a maximiza profiturile în Delivery.
  • Soluții pentru a genera venituri constante, pe termen lung, din Delivery.
  • Informații despre întreaga paletă de cunoștințe antreprenoriale necesare în a desfășura activitatea de Delivery: cunoștințe logistice și administrative, legislația în vigoare, norme sanitare și de siguranță alimentară, echipamentele necesare, indicatori financiari, idei practice pentru meniu, concepte de marketing și exemple pentru a te diferenția în online.

Iar experiența ta UniChef nu se va încheia la finalul Incubatorului! Chiar și după absolvirea programului, membrii UniChef primesc susținerea trainerilor, prin mentorat, alte cursuri, premii și concursuri personalizate comunității.

Ce trebuie să faci pentru a fi acceptat în Incubator și a intra implicit în comunitatea UniChef?

Intră pe ufs.com și răspunde la întrebările din formularul de aplicare până pe 12 februarie.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302