Pizza Hut Delivery a deschis a 15-a unitate din România

Pizza Hut Delivery a deschis a 15-a unitate din România
person Horeca
access_time_filled

Lanțul de restaurante Pizza Hut Delivery își continuă extinderea cu cea de-a doua locație deschisă în sectorul 6 al Capitalei, în cartierul Drumul Taberei. Cu ocazia acestei inaugurări, numărul total al unităților Pizza Hut Delivery în România ajunge la 15.

Cu o investiție de peste 200.000 de euro, noul Pizza Hut Delivery este amenajat în stilul caracteristic brandului și dotat cu cele mai noi utilaje și facilități. Deschiderea unității din cartierul Drumul Taberei înseamnă crearea a peste 20 de locuri de muncă.

Planurile Pizza Hut Delivery în următoarea perioadă sunt legate de extinderea și acoperirea unor zone cât mai mari, atât în București, cât și la nivel național. Datorită cererii în creștere și a succesului de care se bucură locația din incinta Cora Lujerului, suntem încântați să anunțăm și cea de-a doua inaugurare în sectorul 6 al Capitalei. începând de astăzi, locuitorii zonei de vest a orașului vor putea comanda pizza și se vor putea bucura de varietatea de rețete și produse autentice Pizza Hut Delivery“, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

pizzahutdeliverysector6

Noul Pizza Hut Delivery este situat pe str. Valea Oltului nr. 195-197, în incinta hypermarketului Kaufland și are o suprafață de peste 100 mp. 

Pizza Hut Delivery a lansat anul acesta programul de extindere în sistem de franciză, prin care își propune să deschidă noi locații în marile orașe din țară și să ajungă la un număr de peste 30 de unități, în următorii 3 ani. 

Pizza Hut Delivery este una dintre cele mai dezvoltate rețele de livrări la domiciliu din România, având în total un număr de 15 unități, dintre care 11 în București și câte una în Cluj, Brașov, Popești-Leordeni și Ploiești.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302