Pizza Hut deschide primul restaurant din Oradea, al 17-lea din țară

Pizza Hut deschide primul restaurant din Oradea, al 17-lea din țară
person Horeca
access_time_filled

pizzahutoradea2Lanțul de restaurante Pizza Hut se extinde într-un nou oraș din țară, inaugurând astăzi o nouă locație, situată în cadrul Lotus Center din Oradea, se arată într-un comunicat.

Noul restaurant Pizza Hut reprezintă o investiție de 420.000 euro și are o suprafață de 300 mp. Odată cu această deschidere, au fost create 30 noi locuri de muncă. Locația din Lotus Center are o capacitate de 96 de locuri. 

Urmărim continuu posibilitățile de a ne extinde rețeaua de restaurante, atât în București, cât și la nivelul țării. Astăzi ne bucurăm să anunțăm deschiderea primei locații din Oradea, unde fanii brandului se vor putea bucura de varietatea de rețete de pizza, paste și alte produse autentice Pizza Hut, atunci când ies cu prietenii sau familia în oraș„, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Odată cu inaugurarea noului restaurant, rețeaua Pizza Hut ajunge la 17 restaurante, situate în București, Cluj, Iași, Constanța, Ploiești, Timișoara, Oradea și Brașov.

Despre Pizza Hut

Pizza Hut, lanțul de restaurante cu un concept casual, operează pe piața românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locații din Calea Dorobanților, iar în prezent deține nouă restaurante în București, două în Cluj și câte unul în Iași, Constanța, Ploiești, Timișoara, Oradea și Brașov.

Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 57 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent deține aproape 13.600 de restaurante în 90 de țări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel internațional.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302