Primul restaurant FOODA și un nou restaurant Wu Xing

Primul restaurant FOODA și un nou restaurant Wu Xing
person Horeca
access_time_filled

primulrestaurantfoodaQuick Best Food anunță deschiderea a două restaurante în incinta food court-ului Mega Mall, ca urmare a unei investiții de 300.000 de lei: primul restaurant FOODA și un nou restaurant Wu Xing.

Wu Xing se extinde pe zona de locații cu servire directă cu cel de-al treilea restaurant, devenind în acest fel mai vizibil și mai accesibil. Aprecierea de care s-a bucurat Wu Xing până acum, prin succesul celor două restaurante din Afi și Pipera, alături de numărul mare de livrări, susține dezvoltarea constantă și extinderea într-un nou spațiu, se precizează într-un comunicat.

FOODA deschide primul său restaurant, în Mega Mall, trecând astfel de la segmentul de livrare la servirea directă a clienților și la contactul personal cu aceștia. Restaurantul va avea specific internațional și le va oferi clienților preparatele care sunt disponibile și pe segmentul de livrare. În exclusivitate pentru restaurantul din Mega Mall, FOODA va introduce preparate raw vegan, care, alături de meniul de dietă, să completeze oferta de produse destinate unui stil de viață sănătos. Meniul de dietă este realizat prin coacere, fierbere sau preparare pe grătar, fără grăsimi și fără carbohidrati. Prin aceste două categorii de preparate, FOODA vine în întampinarea clienților care caută mâncăruri delicioase, dar sănătoase.

Brandul FOODA este în continuă creștere, așa că am decis că a venit momentul să deschidem și un restaurant, pentru a fi mai aproape de clienții noștri. Ultimii doi ani au fost ani buni, s-au înregistrat creșteri și sperăm că această tendință va continua„, a declarat Sabin Cernea, proprietar Wu Xing & FOODA.

Restaurantul FOODA se află la nivelul doi al Mega Mall și va fi deschis în fiecare zi, între orele 10:00 – 23:00.

Despre FOODA

FOODA a intrat pe piață în 2013 și este specializat în livrare de mâncare românească și internațională la domiciliu. Alături de Wu Xing, brandul este gestionat sub umbrela aceleiași firme, Quick Best Food S.R.L. și se bucură de expertiza, logistica și parcul auto al celui mai mare restaurant cu delivery de mâncare chinezească din București. FOODA oferă un meniu variat din preparatele cele mai căutate de consumatori, gătite cu inspirație și creativitate, pentru a aduce mai multă savoare și satisfacție clienților bucureșteni. Bucătărim cu imaginatie.

Despre Wu Xing

Lansat în anul 1999, Wu Xing este unul dintre brandurile care au început în forță și au reușit să rămână în topul preferințelor bucureștenilor până astăzi. Premiat în repetate rânduri în Gala FOOD&BAR la categoria Cea mai bună firmă de delivery, Wu Xing nu se dezminte și oferă clienților servicii de calitate și experiențe culinare deosebite, de 16 ani.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302