Promovează-ți meniul în exteriorul restaurantului, cu ajutorul tablelor de trotuar

person Horeca
access_time_filled

tabletrotuar1Meniul este oglinda unui restaurant. El ilustrează în câteva pagini ideea, viziunea proprietarilor sau a bucătarilor șefi cu privire la acel restaurant, dar și priceperea lor în domeniu. Dar cel mai bun meniu din oraș nu va face profit dacă nimeni nu știe nimic despre el. Aici intervine importanța promovării meniului, a semnalizării lui prin diferite metode.

Având în vedere importanța promovării, Securit® oferă o gamă largă de table și tăblițe pentru anunțuri și comunicare, care pot fi folosite cu succes de orice operator horeca.

Promoție la table de stradă de -20%, în limita stocului disponibil

Tablele de scris pentru cretă de exterior/trotuar creează un impact eficient, promovează informații la nivelul ochilor pentru pietoni, invitând oamenii să intre sau să cumpere. O tablă de exterior va crește traficul de afaceri, gradul de conștientizare și oferă în final un avantaj competitiv.

Tablele pentru exterior reprezintă un mijloc de comunicare eficient și personalizat și sunt perfecte pentru utilizarea ca instrument de vânzări. Tot ce trebuie să faci este să scrii un text cu cretă lichidă Securit®, iar o dată ce mesajul este out-of-date (expirat) pur și simplu ștergi pentru a scrie din nou.

Securit® oferă operatorilor horeca o gamă largă de table de exterior. Compania subliniază că tabla de exterior trebuie să fie robustă și cu aspect profesionist; ea trebuie să fie proiectată nu numai pentru a asigura maximum de funcționalitate cu design chic, dar și pentru a rezista manipulării zilnice intensive și în condiții meteorologice grele.

 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302