Restaurantele, barurile și cafenelele din București sunt invitate să se înscrie la evenimentul “Bucharest Restaurant Week”, menit să aducă oamenii din nou în restaurante

Restaurantele, barurile și cafenelele din București sunt invitate să se înscrie la evenimentul “Bucharest Restaurant Week”, menit să aducă oamenii din nou în restaurante
person Horeca
access_time_filled

După un an în care pandemia de Covid-19 a lovit puternic industria HoReCa, existența multora dintre restaurante a fost pusă sub semnul întrebării. Pentru a veni în ajutorul lor, Restograf dă startul unui eveniment menit să ne aducă pe toți mai aproape de ceea ce ne place să numim normalitate.

Timp de două săptămâni (între 3 – 17 iunie), Bucharest Restaurant Week adună la un loc cele mai bune restaurante, baruri și cafenele din Capitală – de la micile localuri de cartier, la restaurante elegante –  care vor oferi meniuri la un preț fix excelent, de numai 39 de lei, celor care doresc să le viziteze (cu rezervare prin Restograf) sau să comande mâncare (prin Tazz by eMag). Meniurile includ minim două feluri de mâncare și oferă clienților diverse opțiuni din care să aleagă.

Iar pentru că scopul este de a veni în sprijinul restaurantelor, înscrierea este gratuită și nu se percepe niciun alt comision sau taxă din vânzări: 0 taxă de înscriere, 0 comision la rezervări, 0 comision la livrări, 0 comision din vânzări. Restaurantele participante și meniurile pe care le propun vor putea fi accesate pe site-ul bucharestrestaurantweek.ro, iar clienții pot alege dacă să ia masa în oraș, sau să comande acasă.

bucharestrestaurantweek

în plus, toți clienții care participă la Bucharest Restaurant Week sunt înscriși la un super concurs al cărui mare premiu este o mașină Tesla, plus zeci de iPhone 12 Pro, Airpods sau Apple Watch, trotinete, kituri de barman, vouchere și multe altele.

Știm cât de greu a fost acest ultim an, care a venit cu provocări nemaiîntâlnite pentru toți cei din industria restaurantelor. Ne-am dorit să facem ceva pentru a-i sprijini, pentru a-i ajuta să atragă un număr mai mare de clienți și să-și revitalizeze afacerile. în același timp, am vrut să le dăm și oaspeților șansa de a profita de o mâncare bună, la un preț cât mai mic. Și uite așa să reactivăm această comunitate sudată, a celor pasionați de mâncare și de ieșirile în oraș. Pentru că Bucharest Restaurant Week e un eveniment despre oameni, pentru oameni, care celebrează lumea vibrantă a localurilor bucureștene. Și pentru că mâncarea bună ne readuce împreună”, spune Radu Dumitrescu, CEO Restograf.

Bucharest Restaurant Week2021

Astfel, Bucharest Restaurant Week încurajează localurile să le ofere oaspeților preparate deosebite, la un preț imbatabil, iar pe oaspeți să sprijine, la rândul lor, restaurantele și micile afaceri locale, într-o perioadă în care au atât de multă nevoie de susținere. Localurile au șansa de a atrage un număr mai mare de oaspeți și de a-și crește vânzările, iar oaspeții au acces la meniuri cu un preț excelent, de la cele mai bune restaurante, și sunt conectați la experiențe noi.

Bucharest Restaurant Week este un eveniment prezentat de Mastercard, sponsorizat de Coca Cola, livrat de Tazz by eMag  și organizat de Restograf.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302