Semifinalele competiției „Arena Bucătarilor” 2017, la start

Semifinalele competiției „Arena Bucătarilor” 2017, la start
person Horeca
access_time_filled

Bucureștiul redevine pe 20 și 21 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășurarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, organizată de Selgros.

Cele trei semifinale regionale – Moldova-Dobrogea, zona București, respectiv Transilvania-Banat – se desfășoară sâmbătă și duminică în incinta Fratelli din București. Programul de desfășurare și lista semifinaliștilor pot fi consultate aici.

semifinalearenabucatarilor2017

în semifinale sunt calificați 24 de chefi aspiranți din toate regiunile țării, care se vor întrece în a impresiona cu abilitățile, inspirația și talentul lor cei șase membri ai juriului – Chefii Marc Galais, Krystian Zalejsk, Liviu Preda, Victor Melian, Cezar Munteanu și Nico Lontras.

Tinerii profesioniști vor afla în momentul începerii competiției ingredientul secret, în jurul căruia vor trebui să dezvolte un preparat „à la carte”. Primii opt dintre cei 24 de semifinaliști se vor califica în marea finală a Arenei Bucătarilor 2017, care va avea loc în noiembrie anul acesta.

Premiul cel mare al Arenei Bucătarilor (în afara a numeroase premii) constă în participarea la competiția internațională Les Chefs en Or (Chefii de aur) de la Paris, anul viitor.

semifinalistiarenabucatarilor

Despre Arena Bucătarilor

începând cu anul 2010, Selgros a organizat și găzduit competiția Arena Bucătarilor, concurs destinat gastronomilor din România.

Devenită deja tradiție, competiția și-a propus, în cei șase ani de desfășurare, să premieze priceperea și măiestria celor mai pasionați Chefi care demonstrează juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, că merită unul dintre premiile oferite de Selgros România.

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 21 de magazine în România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302