Sphera Franchise Group a inaugurat trei noi restaurante KFC

Sphera Franchise Group a inaugurat trei noi restaurante KFC
person Horeca
access_time_filled

KFC Italia1Sphera Franchise Group, compania care operează în sistem de franciză brandul KFC în România și Italia, își extinde portofoliul de restaurante pe final de an și anunță inaugurarea a două noi locații KFC în România – pe 30 noiembrie Bârlad Value Center și pe 3 decembrie Ploiești Value Center și una în Italia, în zona centrală a orașului Verona. Noile locații fac parte din strategia de expansiune stabilită pentru anul 2021. Acestea sunt aliniate standardelor internaționale la nivel de design, digitalizare și facilități.

KFC Bârlad Value Center are o suprafață de aproximativ 230 mp și este situat la adresa Bulevardul Republicii nr. 320B, în cadrul centrului comercial Bârlad Value Center, în timp ce noua locație din Ploiești ocupă o suprafață de aproximativ 170 mp în incinta complexului comercial Ploiești Value Center.
în Italia, restaurantul KFC cu numărul 20 ocupă o poziție stradală, fiind situat în centrul orașului Verona, în Piazza delle Erbe, una dintre cele mai cunoscute piețe din oraș.

KFC BarladOdată cu deschiderea noilor locații, KFC creează pe plan local, 70 de locuri de muncă, în funcții precum Lucrător Bucătărie, Casier, Manager și Asistent Manager. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.
De asemenea, începând cu 1 septembrie, salariile oferite pentru postul de Crew member au fost majorate ajungând la un venit net de 2.500 de lei după luna a treia de colaborare. Suma include salariul de bază, tichetele de masă și bonusul de performanță, conform criteriilor interne de acordare.
Procedurile de lucru din restaurante respectă toate normele sanitare impuse de autorități pentru prevenirea infectării cu virusul SARS CoV-2, cu privire la echipamentul de protecție, sanitarizarea suprafețelor de lucru și a restaurantelor atât în România, cât și în Italia.

Sphera Franchise Group S.A. deține companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut și Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chișinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul operează peste 165 de restaurante pe cele trei piețe, dintre care 145 în România și are peste 4.400 de angajați.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302