Sphera Franchise Group inaugurează un nou restaurant KFC Drive Thru Pallady

Sphera Franchise Group inaugurează un nou restaurant KFC Drive Thru Pallady
person Horeca
access_time_filled

KFC PalladyKFC România, prezent cu 30 de locații în București, adaugă în portofoliu un nou restaurant tip Drive Thru, conform strategiei de expansiune stabilite pentru anul acesta. Odată cu inaugurarea locației din București, în zona comercială Pallady, rețeaua KFC ajunge la 89 de restaurante în portofoliul local, din care 20 de unități Drive Thru.

Noua locație este aliniată standardelor internaționale la nivel de  design – urban și modern, digitalizare, iar pentru eficientizarea procesului de comandă, clienții au la dispoziție kiosk-uri și sistemul fusion, care oferă vizibilitate în ceea ce privește pregătirea comenzii și separarea zonelor de plasare și preluare. De asemenea, restaurantul beneficiază de sistemul free refill pentru băuturile răcoritoare, care va fi implementat în locațiile noi, în special cele de tip Drive Thru.

Odată cu deschiderea noii locații, KFC România creează 60 de locuri de muncă, în funcții precum lucrător bucătărie,casier, manager și asistent manager. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.

Procedurile de lucru din restaurant respectă toate normele sanitare impuse de autorități pentru prevenirea infectării cu virusul SARS CoV-2, cu privire la echipamentul de protecție, sanitarizarea suprafețelor de lucru și a restaurantului.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302