Subway continuă expansiunea în România într-un ritm alert

Subway continuă expansiunea în România într-un ritm alert
person Horeca
access_time_filled

Rețeaua de restaurante SUBWAY® își continuă extinderea în România într-un ritm alert. În primele 2 luni ale acestui an, SUBWAY® a deschis noi restaurante în alte două orașe din țară: Oradea și Alba Iulia, în două locații strategice, anunță reprezentanții companiei într-un comunicat. 

Succesul înregistrat de primul SUBWAY® drive-thru din Sibiu vizitat zilnic de sute de clienți a condus la extinderea parteneriatului cu Petrom și a deschis al doilea restaurant din cadrul unei benzinării,  în Alba Iulia.

Unul dintre motivele cheie pentru deschiderea celor două restaurante a fost poziționarea. Cele două restaurante, din Alba Iulia și Oradea, se bucură de o locație strategică care asigură un trafic zilnic pentru varii categorii de clienți. În Alba Iulia, restaurantul este situat în interiorul stației de benzină Petrom, într-un oraș cu doar 63.000 de locuitori, și este deschis non-stop.

De la intrarea pe piața din România, în urmă cu 3 ani, restaurantele SUBWAY® au devenit din ce în ce mai populare, în special în centrul țării. Numărul de clienți al restaurantelor SUBWAY® din Transilvania a crescut luna trecută cu 19%, în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut. Astfel, rețeaua de restaurante a ales Alba Iulia ca locație strategică pentru deschiderea unui nou restaurant. Un alt avantaj al restaurantului SUBWAY® din Alba Iulia este lipsa competiției de restaurante de tip QSR din zonă.

subwayoradea3

Al doilea restaurant deschis în Oradea este situat în centrul istoric, la intrarea în pasajul Vulturul Negru. Noul restaurant SUBWAY® completează combinația de restaurante, cluburi și baruri din zonă. Restaurantul este deschis non-stop și propune un nou design, fiind organizat pe trei niveluri. Subsolul are o capacitate de 48 de mese cu scaune pentru a savura sandvișurile. Parterul este destinat servirii sandvișurilor, iar primul etaj este zona de preparare.

Suntem încântați de deschiderea celor două noi restaurante. După o analiză riguroasă a pieței din România, am luat decizia unei extinderi din centrul țării, în zona de vest. De asemenea, ne-am dorit să deschidem mai multe restaurante SUBWAY®în incinta benzinăriilor, întrucât acestea au fost foarte bine primite de către clienții noștri. Rămânem fideli misiunii noastre de a oferi o gamă variată de sandvișuri, mereu delicioase și proaspete„, a declarat Fabiola Rios, SUBWAY® Marketing Manager CEE și Zona Mediteraneană.

Anul acesta, SUBWAY® aniversează 50 de ani. Rețeaua de restaurante s-a lansat pe plan internațional în 1984, când a deschis primul restaurant în Bahrain, o insulă din Orientul Mijlociu. Astăzi, SUBWAY® numără peste 15.000 de restaurante în afara Statelor Unite ale Americii și peste 43.579 restaurante în întreaga lume.

Despre SUBWAY®

SUBWAY® are cea mai mare rețea de restaurante din lume, cu 43.579 de unități. SUBWAY® este prezent pe piața din România din 2013, când a fost deschis primul restaurant în București. În România, SUBWAY® are deschise 22 de restaurante în Alba Iulia, București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Ploiești, Pitești, Suceava, Sibiu și Oradea și își continuă expansiunea.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302