Subway îşi pregăteşte intrarea în România

Subway îşi pregăteşte intrarea în România
person Horeca
access_time_filled

Cel mai mare lanț de restaurante tip fast-food din lume, Subway se pregătește să deschidă primele unități în România. În prezent, compania a acordat 18 licențe pentru conceptul de business, dintre care 11 sunt pentru București, a declarat Rumen Radev, agent de dezvoltare Subway, pentru Capital. Inițial, primul restaurant Subway din România a fost anunțat pentru toamna 2011, însă inaugurarea a fost amânată pentru primul trimestru al anului 2012.

subway2

Potrivit lui Rumen Radev, în prezent, se lucrează la câteva dintre restaurante, însă nu s-a luat decizia asupra celui care va fi inaugurat primul. „S-ar putea să deschidem câteva unități în foarte scurt timp. Momentan lucrăm la cele din București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara”, spune Radev menționând că este în negocieri pentru încă câteva unități la nivel național. „Nu ne-am stabilit o țintă privind numărul de restaurante pe care vrem să le deschidem în România, la început. Căutăm amplasamente care să se potrivească partenerului nostru de franciză. România este o țară mare cu multe oportunități, prin urmare ne așteptăm, în următorii ani, să depășim de câteva ori numărul de licențe existente”, a mai adăugat reprezentantul Subway.

sub3

Lanțul Subway a devenit în 2010 cel mai extins lanț de profil din lume, depășind McDonald’s la nivel mondial. Astăzi lanțul deține nu mai puțin de 36.162 de restaurante în 98 de țări. Subway intră pe piața românească unde lider este McDonald’s, care deține 63 de restaurante, urmat de rețeaua KFC.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302