Taco Bell deschide al treilea restaurant din România, în Park Lake

Taco Bell deschide al treilea restaurant din România, în Park Lake
person Horeca
access_time_filled

tacobellparklakeCel mai mare lanț de restaurante quick service din lume care oferă produse de inspirație mexicană, Taco Bell, pregătește deschiderea celui de-al treilea restaurant din România, în ParkLake, unul dintre principalele centre comerciale din capitală. Noul restaurant se va deschide pe 12 iulie.

Primul restaurant Taco Bell din România s-a deschis în luna octombrie a anului trecut, în Băneasa Shopping City, iar cel de-al doilea în luna noiembrie 2017, în Mega Mall.

Taco Bell este cea mai mare rețea de tip ”quick service restaurant” (QSR) din lume în domeniul produselor de inspirație mexicană. în prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell în 27 de țări din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internațională a brandului vizează 1.000 de locații până în 2022.

Compania și francizele sale operează peste 7.000 de restaurante care generează vânzări de peste 9 miliarde de dolari. Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vânzări globale de 15 miliarde de dolari și cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.

Prezența brandului Taco Bell pe piața din România este gestionată de Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din domeniul food service din România. Acesta deține companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302