VINTEST va găzdui “Cupa Bucureștiului în Arta Culinară”

VINTEST va găzdui “Cupa Bucureștiului în Arta Culinară”
person Horeca
access_time_filled

concursartaculinaravintestSalonul Național de Vinuri al României – VINTEST 2014, care se va desfășura în perioada 24 – 26 octombrie la Sala Palatului, va găzdui anul acesta „Cupa Bucureștiului în Arta Culinară”, un concurs de artă culinară dedicat bucătarilor și cofetarilor calificați, reprezentând hoteluri și restaurante din România.

Înscrierea în concurs se efectuează la adresa: petrisor.tanase@anbct-romania.ro sau petrisor.tanase@yahoo.com; nu se percepe tarif de participare pentru membri ANBCT. Dacă doresc să participe și alte persoane care nu sunt membri ANBCT, taxa de participare este de 200 de lei/echipă. Termenul limită de înscriere este 22 octombrie – cu două zile înainte de eveniment.

VINTEST va fi totodată anul acesta gazda unui spectacol gastronomic de excepție. Celebrul bucătar Petrișor Tănase și colegii din cadrul Asociației Bucătarilor și Cofetarilor din Turism vor fi prezenți la Sala Palatului, în perioada 24-26 octombrie a.c., cu demonstrații culinare de excepție.

Punctul forte al show-urilor gastronomice îl va constitui concursul de artă culinară Cupa Bucureștiului, după care va urma o demonstrație la foc încins susținută de membrii echipei naționale care a reprezentat cu cinste România la Campionatul Mondial de la Luxembourg. Maestrul Ion Graur va întregi spectaculoasele manifestări artistice culinare cu fabuloasele sale sculpturi în legume. Vor urma două concursuri, de sculptură în legume și fructe și de artă culinară în zahăr și ciocolată.

Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din România este o asociație non-profit care susține dezvoltarea meseriilor din domeniul culinar  încă de la înființare: 12 iulie 1971.

Sursă foto: www.vintest.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302